Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2022 10:53
Čas čtení 1:28
Dominik Vetrák

Sony ukázalo akční trailer pro Tekken 8 a vzrušující exkluzivity pro PS5

Sony ukázalo akční trailer pro Tekken 8 a vzrušující exkluzivity pro PS5
Zdroj: Bandai Namco
TECH NOVÉ HRY
Uložit Uložené

Společnost Sony během své prezentace State of Play ukázala hned několik úžasně vypadajících trailerů.

Společnost Sony v noci uspořádala prezentaci State of Play, na které oznámila několik výborně vypadajících her, přičemž již oznámené hry uvedla novými trailery. Prezentace začala hned zostra, a to titulem Tekken 8.

Příběh hry se soustředí na konflikt mezi Jinem a Kazuyou. Tvůrci ze studia Bandai Namco na hře stále pracují a víme jen to, že vyjde na PC, PS5 a Xbox Series X/S. Akční bojovka vypadala velmi slibně.

Doporučeno
Epický trailer na hru God of War: Ragnarok ti vyrazí dech. Kratos bojuje s Thorem a objevuje neuvěřitelné říše Epický trailer na hru God of War: Ragnarok ti vyrazí dech. Kratos bojuje s Thorem a objevuje neuvěřitelné říše 14. září 2022 8:04

Hned poté jsme viděli trailery pro dvě hry, které PlayStation připravuje se svými vývojáři pro virtuální realitu s názvem PS VR2. Vyjdou v roce 2023. První je ze světa Star Wars, přičemž využívá zejména střílení a řešení hádanek. Druhá je ze žánru RPG a zdá se, že se svými hrdiny budeme bojovat na 3D bojišti, přičemž útoky můžeme vybírat podle toho, jaké máme k dispozici karty.

Velmi milým překvapením bylo oznámení remaku hry Yakuza: Ishin, která vyšla pro PS3 a PS4, ale tvůrci ji nikdy nevydali mimo Japonsko a nedostala ani překlad. V únoru 2023 si ji však na PS4 a PS5 budou moci díky anglickým titulkům zahrát všichni hráči. Jedná se o akční hru zasazenou do 19. století, ve které historické osobnosti nahradily postavy z oblíbené série Yakuza.

Doporučeno
Vybrali jsme 15 nejlepších českých her. Kterou máš nejradši? Vybrali jsme 15 nejlepších českých her. Kterou máš nejradši? 6. září 2022 6:00

Velice lákavě vypadala i atmosférická hra Pacific Drive, kterou tvůrci odprezentovali mysteriózním trailerem. Není to úplně jasné, ale zdá se, že ve hře budeme bojovat o přežití poté, co planetu zasáhla apokalypsa.

Následovala akce s roboty s názvem Synduality. Ve hře budeme ovládat velké roboty s nebezpečnými zbraněmi a trailer níže ti dokonale ukáže, jak to bude vypadat v pohybu.

Hráče potěšila také aktualizace k titulu Project Eve, který tvůrci přejmenovali na Stellar Blade. Jedná se o příběhové RPG s velmi akční hratelností, důrazem na postavy, dějové zvraty i megalomanské akční scény. Hra vyjde v průběhu roku 2023.

Na závěr zde máme akční RPG Rise of the Ronin odehrávající se v otevřeném světě Japonska v pozdním 19. století od studia Team Ninja (Nioh). Režisér Nioh 2 tuto hru připravoval téměř sedm let a vypadá úžasně. Vidíme v ní prvky titulů, jako jsou Sekiro, Assassin's Creed nebo Ghost of Tsushima, ale věříme, že hra bude mít vlastní DNA. Hra vyjde až v roce 2024.

Prezentace byla ukončena fantastickým trailerem na God of War: Ragnarok. 

Domů
Sdílet
Diskuse