Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2022 v 19:45
Čas čtení 2:10
Tereza Šnajdrová

5 nejlepších akcí v Praze: Vyraz na koncert Bastille a navštiv končící výstavu s Banksyho tvorbou

5 nejlepších akcí v Praze: Vyraz na koncert Bastille a navštiv končící výstavu s Banksyho tvorbou
Zdroj: Republic Records/propagační materiál
NEWS KONCERTY KULTURNÍ AKCE POJĎ VEN! ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Neseď doma a pojď se bavit!

Další týden je tu a my ti opět přinášíme přehled těch nejlepších akcí, které se uskuteční v Praze. Deštivé počasí svádí k tomu zůstat v pohodlí domova, ale nedej se. Popadni kamarády, nahoď cool outfit a vyraz se bavit ven. 

Tento týden můžeš zajít na koncert britské indie-rockové kapely Bastille, rapper Michajlov pokřtí v Rock Café novou desku a fanoušky hardcoru potěší návrat amerických Being as an Ocean. Do konce listopadu máš také poslední šanci navštívit výstavu Banksyho děl a v Kampusu Hybernská se můžeš naučit, jak vázat adventní věnce.

Doporučeno
Jack Harlow poprvé v Česku: Vyprodané hale naservíroval TikTok hity i pořádnou nálož rapu (Reportáž) Jack Harlow poprvé v Česku: Vyprodané hale naservíroval TikTok hity i pořádnou nálož rapu (Reportáž) 20. listopadu 2022 v 12:00

Being as an Ocean, 22. listopadu v Rock Café

V úterý 22. listopadu vystoupí v pražském Rock Café americká hardcorová skupina Being as an Ocean. Pětičlenná kapela byla založena v roce 2011 v Kalifornii a během 11 let stihla vydat šest alb, přičemž to poslední s názvem Proxy: An A.N.I.M.O. Story sklízelo úspěch jak u fanoušků, tak hudebních kritiků. 

Pokud tedy patříš mezi fanoušky nebo fanynky hardcoru, úderných rytmů, emotivního mluveného slova, screama a téměř dokonalých vokálů, přijď v úterý večer do Rock Café i ty. Dveře klubu se ti otevřou v 18:30 hodin a vstupenky koupíš za 530 korun. 

Bastille, 23. listopadu v Malé sportovní hale

Jen o den později, tedy ve středu 23. listopadu, přivítá Malá sportovní hala v Holešovicích britské indie-rockery Bastille. Ti do Prahy přivezou nejnovější album Give Me The Future, které mapuje život s moderními technologiemi, budoucnost i negativní stranu online světa.

Těšit se můžeš na bohatý, melancholický zvuk, útěk od reality i kritiku současného života. Kapela určitě nevynechá ani své nejznámější hity, které ji dostaly na vrchol, a tuzemským fanouškům zahraje písně Happier, Pompeii a další. Koncert začíná v 18:30 hodin a vstupenky na něj stojí 990 korun.

Michajlov, 25. listopadu v Rock Café

V pátek 25. listopadu pokřtí v Rock Café své nové album La Haine rapper Michajlov. Těšit se ale podle události na Facebooku můžeš i na songy z desek Ronin, Limit nebo Fifa Street.

Doporučeno
IT'S LIT! Travis Scott přivezl do Prahy moshpit, plameny a skvělou energii (Reportáž) IT'S LIT! Travis Scott přivezl do Prahy moshpit, plameny a skvělou energii (Reportáž) 19. července 2024 v 14:00

Páteční večer startuje ve 21:00 hodin, kdy se „slova“ chopí DJové a sám Michajlov spolu s hosty vystoupí od 23:30 hodin. Vstupenky ještě seženeš, a to za cenu 290 korun v předprodeji nebo za 350 korun na místě.

Tvoření a dekorování adventních věnců, 26. listopadu v Kampusu Hybernská – Cirkulární hub

Před námi je první adventní neděle a ty ještě nemáš věnec? Pak tě potěší akce Tvoření a dekorování adventních věnců, která se bude konat v sobotu 26. listopadu v Kampusu Hybernská – Cirkulární hub. Na workshopu se naučíš, jak věnce uvázat, a odborníci a odbornice ti poradí, které materiály je nejlepší kombinovat a co vypadá hezky a vkusně.

Na workshop, který trvá 3 hodiny, si musíš donést jenom vlastní svíčky. Ostatní materiály budou k dispozici na místě. Vstupenku na vázání adventních věnců koupíš za 600 korun a workshop startuje v 15:00 hodin. 

adventní věnec
Zdroj: Unsplash/Milada Vigerova/volně k použití

The World of Banksy, celý týden v kostele sv. Michaela archanděla

Jen do konce listopadu můžeš navštívit výstavu The World of Banksy: The Immersive Experience v kostele sv. Michaela archanděla. Nečekej reálná hmatatelná díla. Banksyho umění je zasazeno do speciálního digitálního konceptu, a máš tak jedinečnou možnost vidět díla, která zdobí celý svět.

Doporučeno
Do Prahy přijela devadesátková pouť. Přivezli ji Black Eyed Peas (Reportáž) Do Prahy přijela devadesátková pouť. Přivezli ji Black Eyed Peas (Reportáž) 11. července 2024 v 13:00

Přijď si prohlédnout umění v jedinečných prostorách barokního kostela, a to každý den od 10:00 nebo 11:00 hodin až do večera. Vstupenky koupíš za 150 až 2 400 korun.

Putin, Banksy
Zdroj: Getty Images/Ed Ram
Domů
Sdílet
Diskuse