Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2022 12:00
Čas čtení 4:59
Tereza Šnajdrová

Jack Harlow poprvé v Česku: Vyprodané hale naservíroval TikTok hity i pořádnou nálož rapu (Reportáž)

Jack Harlow poprvé v Česku: Vyprodané hale naservíroval TikTok hity i pořádnou nálož rapu (Reportáž)
Zdroj: Flickr/Robin Andersson/volně k užití
REFRESHER ČESKO KONCERTY KULTURNÍ AKCE PRAHA RAP
Uložit Uložené

V sobotu 19. listopadu se v pražské Malé sportovní hale na Výstavišti konal koncert amerického rappera Jacka Harlowa, na kterém nechyběl ani Refresher. Z akce ti přinášíme reportáž.

V sobotu 19. listopadu vystoupil v Česku vůbec poprvé americký rapper Jack Harlow pod taktovkou Fource. Koncert, který se uskutečnil v pražské Malé sportovní hale v Holešovicích, se jen pár hodin před začátkem vyprodal a show talentovaného umělce, jehož hudba vládne TikToku, si nenechaly ujít tisíce lidí. Na místě nechyběl ani Refresher a z koncertu ti přináší reportáž.

Doporučeno
Whats Poppin nebo Industry Baby. Tyto tracky dostaly Jacka Harlowa na vrchol, ale vše není tak růžové, jak by se mohlo zdát Whats Poppin nebo Industry Baby. Tyto tracky dostaly Jacka Harlowa na vrchol, ale vše není tak růžové, jak by se mohlo zdát 16. července 2022 11:30

Nippa jako support bavil

Celý večer odstartoval přesně ve 20:00 hodin, kdy na stage v Malé sportovní hale přišel DJ a nedočkavé fanoušky a fanynky potěšil několika mashupy oblíbených hip hopových písní. Příchozí už od prvních momentů tančili, zpívali, sem tam vykřikovali jméno hlavní hvězdy večera a bavili se, jako by na sobotní večer čekali roky.

Někteří však o začátek show přišli. Ačkoli třeba přišli včas, brigádníci v šatně Malé sportovní haly bojovali se štítkováním bund a kabátů, se kterým si neuměli úplně poradit, a před šatnou se tak tvořily velké fronty, které některé uvěznily i na 30 minut. Na tom by chtělo do příště zapracovat.

O čtvrt hodiny později se na pódiu zjevil support, londýnský R&B umělec Nippa. Toho diváci přivítali nadšeným potleskem a zdálo se, jako by snad někteří přišli jen kvůli němu. Krátký set, který byl však skvělým průřezem jeho tvorby, davy v hale rozpálil. Velké podpory si byl vědom i sám Nippa, který před publikum nastoupil v modré sportovní soupravě, a chvílemi se zdálo, jako by jej mohutný potlesk dojal. Dvaadvacetiletý umělec pak ke konci svého setu vyzval všechny fanoušky a fanynky, ať nad hlavami rozsvítí své mobily, a téměř celá hala jej poslechla. Pak se ztratil jako pára nad hrncem a začalo půlhodinové čekání na rappera, kvůli kterému všichni přišli.

Jack Harlow
Zdroj: Getty Images/Joseph Okpako/WireImage

Jack Harlow poprvé v Česku, ve své nejlepší formě

V devět hodin večer se pak zhasla světla, fanoušci a fanynky vytáhli své telefony a na pódium přišel Jack Harlow. Teprve čtyřiadvacetiletý rapper se sice na vrchol dostal až v roce 2020, ale svým působením na pódiu si byl jistý a už od prvních tónu skladby Dua Lipa z alba Come Home The Kids Miss You bylo jasné, že je ve své nejlepší formě.
 

Domů
Sdílet
Diskuse