Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2022 20:12
Čas čtení 0:39
Tereza Šnajdrová

Vánoční přání splnil babičkám v Novém Boru nevšední host. „Policista“ naděloval striptýz

Vánoční přání splnil babičkám v Novém Boru nevšední host. „Policista“ naděloval striptýz
Zdroj: REFRESHER/Lucie Kotvalová
ČESKO VÁNOCE ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Obyvatelky Senior centra Nový Bor si k Vánocům přály jediné – striptéra. Díky Ježíškovým vnoučatům se jim tento sen splnil.

Projekt Ježíškova vnoučata asi netřeba dlouze představovat. Senioři a seniorky z celého Česka mu píší svá vánoční přání a na lidech pak je, aby jim je splnili. Babičky ze Senior centra Nový Bor si letos k Vánocům přály striptéra, a tak ho také dostaly. Ježíškova vnoučata prostě plní sny, ať jsou jakékoli.

Doporučeno
Stresuje tě kupování dárků? Proměň peníze v dobrý skutek, s našimi tipy pod stromečkem zazáříš Stresuje tě kupování dárků? Proměň peníze v dobrý skutek, s našimi tipy pod stromečkem zazáříš 16. prosince 2022 12:00

„U nás v domově dobře víme, že věk je jenom číslo,“ napsalo Senior centrum Nový Bor na Facebooku. „Proto děkujeme našim Ježíškovým vnoučatům, která nám zprostředkovala vystoupení mladého muže pro naše dámy a dorazila si s námi tuhle zábavu užít. Moc děkujeme, zážitek to byl veliký,“ dodalo v příspěvku, který tě zahřeje u srdíčka.

Domov pro seniory spolu s příspěvkem sdílel také fotky z návštěvy striptéra, které ti vykouzlí úsměv na tváři. Některé babičky sice mladý muž v uniformě nechal chladnými, ale jiné se z jeho návštěvy opravdu těšily.

Pokud chceš i ty udělat dobrý skutek, zapoj se do projektu Ježíškova vnoučata. Můžeš omrknout i další tipy na dobročinné dárky, které jsme pro tebe sepsali.

Domů
Sdílet
Diskuse