Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2023 8:45
Čas čtení 0:39
Martin Adam Pavlík

Metallica vydala singl Screaming Suicide z připravovaného alba

Metallica vydala singl Screaming Suicide z připravovaného alba
Zdroj: TASR/AP/The Canadian Press/Mark Blinch
HUDBA HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Kapela představí nové album už za pár měsíců.

Kvílící kytary Kirka Hammetta a Jamese Hetfielda jsou zpět, spolu s nimi bicí Larse Ulricha a masivní basové riffy Roberta Trujilla. Metallica vydala další singl s temným názvem Screaming Suicide. Metalisté z Kalifornie lákají fanoušky na nové album.

V pořadí už jedenáctá studiovka se bude jmenovat 72 Seasons a vyjde 14. dubna. Kapela ji vydá pod vlastním vydavatelstvím Blackened Recordings. V listopadu se hudebníci připomněli s novým materiálem poprvé od roku 2016, kdy vyšla nahrávka Hardwired... to Self-Destruct.

Doporučeno
Pantera: Kytaristu zavraždil psychopat přímo na pódiu, zpěvák zažil srdeční zástavu na několik minut po předávkování heroinem Pantera: Kytaristu zavraždil psychopat přímo na pódiu, zpěvák zažil srdeční zástavu na několik minut po předávkování heroinem 29. července 2022 12:30

První singl Lux Æterna z alba 72 Seasons předpověděl náladu i zvuk očekávaného LP, Screaming Suicide pouze potvrzuje, že se máme na co těšit. Přestože kapela funguje již od osmdesátých let, stále si drží nezaměnitelný zvuk. Metallicu si jednoduše s nikým a ničím nespleteš ani v roce 2023.

Hetfield v novince zpívá o sebevraždě a temných myšlenkách v hlavě, které se občas nehezky připomenou. Zpěvák si od poslední nahrávky prošel nelehkým obdobím, jelikož po celosvětovém turné opět podlehl alkoholu a v roce 2019 musel nastoupit na „odvykačku“.

Domů
Sdílet
Diskuse