Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2023 18:20
Čas čtení 0:33
Tímea Krauszová

VIDEO: Kanye je podezřelý z ublížení na zdraví. Ženě vytrhl mobil z ruky a odhodil ho

VIDEO: Kanye je podezřelý z ublížení na zdraví. Ženě vytrhl mobil z ruky a odhodil ho
Zdroj: Getty Images/Rich Fury/VF20
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Nechtěné natáčení ho podle všeho rozzlobilo.

Kanye West je vyšetřován kvůli podezření z ublížení na zdraví, informuje TMZ. V pátek odpoledne mělo dojít na ulicích kalifornské Ventury k ostré hádce mezi rapperem a neznámou ženou, která si ho fotila a natáčela. Situace se vyhrotila a Ye nakonec ženě vytrhl mobil z ruky a odhodil ho. Informuje o tom i tamní plátek Ventura County Star.

Ve videu, které zveřejnilo TMZ, je vidět, že se hádají. Ye ženu obviňuje z pronásledování, ta však argumentuje, že on je celebrita. Po odhození mobilu rapper nasedne do auta, kde ho čekala Bianca Censori. Pak odjíždí, zřejmě na basketbalový zápas, ve kterém hrála jeho dcera North West. Není jasné, zda je žena profesionální fotografka, fanynka nebo paparazzi.

Místní policie pro TMZ potvrdila, že se případu věnuje, vyšetřuje jej jako případ ublížení na zdraví a Kanye je v něm jmenován jako podezřelý.

Domů
Sdílet
Diskuse