Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2023 8:23
Čas čtení 5:57
Ondřej Jarůšek

10 tipů na akční a zábavné střílečky, které můžeš hrát úplně zdarma

10 tipů na akční a zábavné střílečky, které můžeš hrát úplně zdarma
Zdroj: Bungie/propagační materiál
TECH GAMING NEJLEPŠÍ HRY TIP NA HRY
Uložit Uložené

Chceš si zahrát dobrou hru, ale nechce se ti utrácet? Nevadí. Máme pro tebe tipy na hry, které můžeš hrát úplně zdarma. Zaměřili jsme se na žánr stříleček a vybrali jsme tituly, které ti nabídnou spoustu zábavy.

Do našich nových tipů jsme zařadili 10 her dostupných na různých platformách, které ti poskytnou skvělý zážitek, aniž bys musel*a sáhnout po peněžence. Na své si přijdou fanoušci týmovek, obrovských battle royale her i dalších podžánrů.

Jedná se o seznam, nikoliv žebříček. Následující pořadí je proto náhodné a neodráží kvalitu jednotlivých her. Do komentářů nám ale můžeš napsat, která je tvá oblíbená a proč.

Doporučeno
Nejočekávanější hororovka roku? Legendární Resident Evil 4 se vrací, remake přinese plno novinek Nejočekávanější hororovka roku? Legendární Resident Evil 4 se vrací, remake přinese plno novinek 14. března 2023 8:30

Destiny 2

destiny 2
Zdroj: Bungie/propagační materiál

Střílečka Destiny 2 původně vyšla v roce 2017 jako klasicky placená hra. Získala pozitivní ohlasy a i v naší recenzi si tehdy odnesla velmi pěkných osm bodů z deseti. Poté, co se studio Bungie v roce 2019 odtrhlo od vydavatelské společnosti Activision a získalo vydavatelská práva ke hře, přešel titul na free-to-play model, takže dnes si jej může v základní verzi stáhnout zadarmo každý. Hra nedávno dokonce stanovila nový rekord, když ji s příchodem (placeného) dodatku Lightfall v jednu a tu stejnou chvíli hrálo více než 300 tisíc hráčů.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš nejlepší české hry? KVÍZ: Jak dobře znáš nejlepší české hry? 16. března 2023 8:30

A není se čemu divit. Studio Bungie, autor světoznámé Halo série, patří mezi přeborníky ve svém oboru a Destiny 2 je toho důkazem. Extrémně návyková hratelnost plná intenzivní akce si během let získala miliony hráčů, kteří se vydali na tajuplné planety bojovat proti novým hrozbám v podobě nejrůznějších druhů nepřátel. Vyber si třídu hrdiny, vyzbroj se tím nejlepším možným gearem a pokoř náročná monstra, která v tomto světě číhají. Minusem sice může být skutečnost, že hra vyžaduje cvik a čas na to, aby se začátečník zorientoval a ovládání mu přešlo do krve, ale stojí to za to.

Kromě toho je třeba myslet také na to, že si hru sice můžeš stáhnout a zahrát zadarmo, ale kromě tradičních zpoplatněných kosmetických předmětů a skinů obsahuje také placený obsah a rozšíření. Celou řadu aktivit od boje až po průzkum planet však můžeš podniknout, aniž bys utratil*a jedinou korunu. Bezplatná základní verze Destiny 2 je určitě dobrý začátek k tomu, aby sis hru „osahal*a“ a zjistil*a, jestli je tento titul pro tebe. Jedná se sice o zlomek toho, co všechno tato obrovská space opera nabízí, ale nezkusit ji by bylo chybou.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 133209 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dočteš po odemknutí?

  • O devíti dalších hrách, které si můžeš zahrát zadarmo.
  • Dozvíš se, co doporučuje REFRESHER a proč. 
  • Která hra se zapsala do Guinnessovy knihy rekordů? 
Domů
Sdílet
Diskuse