Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2023 13:15
Čas čtení 2:26
Adéla Švehlíková

Rozjela virální trend Y2K a s tchyní už představila kolekci. Kdo je Mia Regan, která chodí s mladým Beckhamem?

Rozjela virální trend Y2K a s tchyní už představila kolekci. Kdo je Mia Regan, která chodí s mladým Beckhamem?
Zdroj: Getty Images/Mia Regan
MÓDA FASHION TIPY MÓDA
Uložit Uložené

Dvacetiletá Britka Mia Regan se zatím proslavila především jako přítelkyně Romea Beckhama, syna Victorie a Davida. Po jeho boku se vypracovala na jednu z předních osobností ve světě módy, které svým stylem ztělesňují gen Z.

Všichni známe OG módní ikony, jako jsou Bella Hadid, Hailey Bieber nebo Rihanna. Přední příčky ve světě módy však obsazují i nováčci a svým fresh přístupem mnohdy zastiňují své starší kolegy*ně. Jednou z nich je i Mia Regan  modelka, influencerka, přítelkyně syna slavného fotbalisty Davida Beckama, Romea, a především milovnice módy. Svým vytříbeným vkusem a vášní pro módu je inspirací pro statisíce lidí po celém světě. 

Mia Regan.
Mia Regan. Zdroj: Getty Images/Mia Regan


Na rozdíl od mladičkých nepo babies, jako jsou Iris Law, Amelia Grey nebo Lila Moss, které v udávání módních trendů často hrají stěžejní role, nepochází dvacetiletá Mia Regan ze slavné rodiny. Zato si však našla přítele z rodiny Beckhamových, která měla bezesporu vliv na to, že je teď prostě vidět. Jde ale o příjemnou změnu, protože doteď se veškerá pozornost věnovala nejstaršímu Brooklynovi a jeho ženě Nicole Peltz.  


Když Romeo s Miou poprvé veřejně ukázali svůj vztah, psal se rok 2019. Světová média, včetně Romeových zdrcených fanynek, se začala pídit po backgroundu jeho nové přítelkyně. Zjistilo se, že Mia působí jako modelka v agentuře Storm a má velmi vřelý vztah k módě a stylingu. Zájem začal budit i její ikonický Instagram (@mimimoocher), kde aktivně postovala své fashion looky a kreativní koláže, které si sama editovala. V době covidu tak byla jednou z těch, kteří odstartovali virální trend Y2K koláží a plakátů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ☆ MIA REGAN ☆ (@mimimoocher)

Chaos, který dává smysl

Pomiňme ale konexe s rodinou Beckhamových. Nelze totiž zpochybnit, že je Miin úspěch oprávněný. Extravagantním, avšak velmi kreativním a vkusným stylem v duchu Y2K se zapsala do paměti široké veřejnosti lidí. Pravidelně můžeme na její outfity narazit i na Pinterestu, kde se objevují jako součást fashion inspiration nástěnek.

Doporučeno
Baleríny, loafers nebo mules? Obuj se na jaře podle svého znamení zvěrokruhu Baleríny, loafers nebo mules? Obuj se na jaře podle svého znamení zvěrokruhu 26. března 2024 8:00

Originalita těchto looků spočívá zejména v experimentování se vzory a barvami. I tzv. ugly shoes Crocs si našly v jejím šatníku místo, stejně jako technika háčkování, využívaná dříve spíš našimi babičkami. Ani sportovní a gorpcore tříčtvrťáky pro horaly jí nejsou cizí, čímž zhmotňuje myšlenku, že se stylově dá zkombinovat opravdu cokoliv. 

Mia Regan.
Mia Regan. Zdroj: Getty Images/Mia Regan

Oblečení z druhé ruky

Dalším velmi specifickým aspektem stylu této mladé Britky je kombinování kousků z druhé ruky. Mia se netají oblibou v nakupování na Depopu a svoje hauly sdílí s fanoušky na sociálních sítích. A ačkoliv už dneska nemá nouzi o PR balíčky od největších módních domů, zůstává nadále věrná menším prodejcům či second handům. Tím nejenže šíří pozitivní message o ohleduplnosti k přírodě, ale dokazuje (nejen) mladým lidem, že styl lze vytvořit i za pár korun. 

Mia Regan.
Mia Regan. Zdroj: Getty Images/Mia Regan

S „tchyní“ sdílí vášeň pro módu

Na rozdíl od domněnek o špatném vztahu mezi Victorií Beckham a Brooklynovou manželkou Nicolou Peltz má Mia s bývalou Spice Girl údajně skvělé pouto. Svědčí o tom i uvedení společné kolekce denimových kousků z loňského roku, kdy Victoria jakožto uznávaná designérka dala Regan prostor ukázat své módní cítění. Výsledkem je série šesti kousků inspirovaná 70. a 90. léty. Převládají v ní uvolněné siluety džínů s nízkým pasem. Fun factem je, že v průběhu této kolaborace spolu Romeo s Miou zrovna nějakou dobu nebyli.

Ze slušňačky na punk účes à la Vivienne Westwood 

Za zmínění stojí i její vlasová evoluce. Kdo sleduje Miu už delší dobu, ví, že její signature hairstyle spočíval v rovných, dlouhých vlasech stejné délky. S rostoucí oblibou trendu wolf cutů, mulletů nebo pixie i Mia nakonec podlehla a svou proměnu zahájila v roce 2021. Z postupného zkracování délky tak vznikl účes ve stylu 70. a 80. let, který vyzdvihla dodatečným vyperoxidováním.  

Mia Regan.
Mia Regan. Zdroj: Getty Images/Mia Regan


V posledních měsících bylo o Britce slyšet zejména ve spojitosti s modelingem, kdy se objevila na přehlídkových molech značek Holzweiler či Robert Quinn. Reakce na její catwalk sice nebyly zcela pozitivní, my však nepochybujeme o tom, že se v budoucnu ve světě módy neztratí.

Domů
Sdílet
Diskuse