Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2023 17:05
Čas čtení 0:45
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Logan Paul předvedl na WWE další virální kousek. Nevyšlo to podle představ, zdemoloval kamaráda místo soupeře

VIDEO: Logan Paul předvedl na WWE další virální kousek. Nevyšlo to podle představ, zdemoloval kamaráda místo soupeře
Zdroj: Getty Images/Cliff Hawkins
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Zápasníci se ve městě andělů postarali o velkolepou show.

Youtuber, boxer a od loňského roku už i profesionální wrestler Logan Paul má za sebou další zápas pod hlavičkou největší wrestlingové organizace světa World Wrestling Entertainment (WWE). Představil se na akci WrestleMania 39 v Los Angeles. Jak píše Forbes, tentokrát tahal za kratší konec a prohrál se Sethem Rollinsem.

Paul chtěl během zápasu napodobit svůj velkolepý kousek z letní akce SummerSlam, kde masivním skokem zneškodnil soupeře. Na nejnovějším videu z WrestleManie, které se ihned stalo virálním, je však vidět, jak selhal.

Doporučeno
MMA zápasník vyrval zaživa srdce z kamarádova těla. Byl pod vlivem drog, myslel si, že bojuje s ďáblem MMA zápasník vyrval zaživa srdce z kamarádova těla. Byl pod vlivem drog, myslel si, že bojuje s ďáblem 26. března 2023 11:00
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Logan Paul (@loganpaul)

Logan Paul chtěl znovu skočit z výšky na protivníka, ten však na poslední chvíli uhnul a stáhl na své místo Paulova kamaráda, který si nahrával na mobil, jak youtuber vyhrává. Byl to rapper a boxer KSI. Na akci byl v kostýmu s nápisem Prime. Jedná se o značku nápoje, kterou společně vytvořili právě Paul a KSI.


Logan Paul se poprvé představil v organizaci World Wrestling Entertainment v dubnu na akci Wrestlemania 38, přičemž si připsal na konto hned první výhru. Šlo o zápas dva na dva, přičemž spojil síly se zápasníkem Mizem. Spolu porazili Reye Mysteria a jeho syna Dominika.

Domů
Sdílet
Diskuse