Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2023 16:55
Čas čtení 0:24
Kristýna Dobiášová

„Nespoutaný Django“ Jamie Foxx je v nemocnici. Jeho rodina sdílela vyjádření na sociální síti

„Nespoutaný Django“ Jamie Foxx je v nemocnici. Jeho rodina sdílela vyjádření na sociální síti
Zdroj: Marvel Cinematic Universe
ZAJÍMAVOSTI JAMIE FOXX NETFLIX SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Herec Jamie Foxx natáčel v Atlantě film Back in Action. Situaci mu však zkomplikovaly zdravotní problémy, kvůli kterým je hospitalizovaný v nemocnici.

Rodina amerického herce Jamieho Foxxe ve středu večer oznámila, že je hospitalizovaný kvůli zdravotním komplikacím. „Chtěli jsme se s vámi podělit o to, že můj otec Jamie Foxx včera prodělal zdravotní problémy,“ sdělila jeho dcera Corinne prostřednictvím Instagramu. „Naštěstí díky rychlému jednání a skvělé péči je již na cestě k uzdravení,“ zároveň dodala, že rodina prosí o soukromí.

Doporučeno
VIDEO: Arnold Schwarzenegger měl u domu díru v silnici. Naštval se a sám ji opravil VIDEO: Arnold Schwarzenegger měl u domu díru v silnici. Naštval se a sám ji opravil 12. dubna 2023 19:15
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Corinne Foxx (@corinnefoxx)

Více detailů ohledně zdravotních komplikací rodina neprozradila. Foxx byl v Atlantě na natáčení komedie Back in Action. Film vzniká pod hlavičkou Netflixu. Po dlouhé době si zahraje i herečka Cameron Diaz. Podrobnosti ohledně děje jsou zatím utajované.

Domů
Sdílet
Diskuse