Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. dubna 2023 19:15
Čas čtení 0:29
Veronika Dlesková

VIDEO: Arnold Schwarzenegger měl u domu díru v silnici. Naštval se a sám ji opravil

VIDEO: Arnold Schwarzenegger měl u domu díru v silnici. Naštval se a sám ji opravil
Zdroj: Wikimedia Commons/volně k užití
OSOBNOSTI ARNOLD SCHWARZENEGGER SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Americký herec a bývalý guvernér státu Kalifornie Arnold Schwarzenegger v úterý zveřejnil video, ve kterém ukazuje, jak opravil díru v silnici, kterou úřady dlouho nechaly bez povšimnutí. Na Twitteru ho vidělo už 7 milionů lidí.

Díra v silnici Arnolda Schwarzeneggera dlouho trápila. Lidem ničila auta a kola. A tak se s tím rozhodl něco udělat. S pomocí týmu vozovku opravili. „Pořád říkám, že nemá cenu si stěžovat, musí se jednat. Tak tady to máte,“ uvedl Schwarzenegger. 

Doporučeno
Kulturistická legenda Sergio Oliva: I Schwarzenegger se vedle něj cítil maličký. Po směně v továrně ještě 3 hodiny zvedal činky Kulturistická legenda Sergio Oliva: I Schwarzenegger se vedle něj cítil maličký. Po směně v továrně ještě 3 hodiny zvedal činky 13. dubna 2023 7:00

Na videu, které následně zveřejnil na svém twitterovém účtu, je vidět, jak lidé projíždějící kolem zastavují a herci děkují. „Je to šílené. Čekal jsem týdny, až tuhle díru opraví,“ říká jeden z řidičů. 

Domů
Sdílet
Diskuse