Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
18. dubna 2023 9:00
Čas čtení 3:55
Richard Balog

Kolekce Tommy Jeans x Aries je ódou na streetwear ve stylu devadesátých let. Překvapily nás i příznivé ceny

Kolekce Tommy Jeans x Aries je ódou na streetwear ve stylu devadesátých let. Překvapily nás i příznivé ceny
Zdroj: Tommy Jeans
MÓDA FOOTSHOP
Uložit Uložené

Kreativní týmy obou značek kladly důraz na design a konstrukci každého oděvu – využily syrovou estetiku v kombinaci s poutavou energií a výsledek je skvělý.

V online obchodě Footshop vědí, co právě letí ve světě streetwearu – od trendy siluet tenisek přes klasické mikiny až po limitované kolekce jako v případě fresh novinky Tommy Jeans x Aries.

Všechny modely v kolekci mají výrazný design a propracovanou konstrukci, přičemž návrháři využili syrovou estetiku ve stylu devadesátých let v kombinaci s poutavou energií, která tě pohltí. Kreativní červenou nit doplňuje umělecké využití různých nášivek, grafických motivů, materiálových úprav či pásků s nápisy, které společně přispěly k vytvoření celkového příběhu z ulic New Yorku a Londýna.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Tommy Jeans

Jednotlivé modely jsou ódou na streetwear ve stylu devadesátých let a zároveň odkazem na hip-hopovou minulost populární linie Tommy Jeans. Pokud náhodou neznáš Aries, jde o luxusní streetwearovou značku, kterou založila Sofia Prantera v Londýně, ale všechny kolekce jsou vyrobeny v Itálii, což je zárukou kvality. V návrzích se odráží Sofiina láska k undergroundovému umění, grafice a ilustracím, ale také její důkladný přístup ke konstrukci oděvů, jejich barvení a tvorbě potisků.

Svůj jedinečný pohled vnesl do spolupráce fotograf Angelo Pennetta, který je autorem reklamních fotografií se jmény jako GloRilla (budoucí ženská rapová hvězda – pozn. redakce), Novelist, Brian Tshabola, Kasper Kapica, Haajar Djouada, Kirbs nebo Xiao Wang.

P. S. Všechny modely ze společné kolekce značek Tommy Jeans a Aries jsou v prodeji s 15% slevou, kterou nám poskytlo vedení online obchodu Footshop.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Tommy Jeans
V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty.
Kompletní nabídka v obchodě Footshop
Doporučeno
10 párů bílých tenisek, které budeš chtít nosit každý den. Atraktivní model najdeš i se studentským rozpočtem 10 párů bílých tenisek, které budeš chtít nosit každý den. Atraktivní model najdeš i se studentským rozpočtem 26. ledna 2023 14:30

Tommy Jeans x Aries Denim Bucket Hat    1 899 Kč

Unisex denimový klobouk ve vintage světlemodrém barevném provedení, který doplňují roztrhané nápisy Aries a společný vyšívaný odznak s logem obou značek. Tento atraktivní kousek vhodný pro nejbližší měsíce může být ve tvé sbírce za 1 899 korun díky slevě ve výši 15 % od online obchodu Footshop.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries „Bandana“ Graphic T-Shirt    2 199 Kč

Součástí kolekce je i klasické bavlněné tričko v bílém barevném schématu, které návrhářský tým obou značek doplnil o zajímavý šedo-červený „bandana“ motiv zakomponovaný do ikonického loga Tommy Hilfiger na přední části. Dostupný je už jen minimální počet kusů triček, a proto nad koupí příliš dlouho nepřemýšlej.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries Graphic Longsleeve T-Shirt    2 499 Kč

V nabídce online obchodu Footshop najdeš i neonovou variantu trička s dlouhými rukávy s přívlastkem „Safety Yellow“, ve kterém se neztratíš ani v ulicích New Yorku či Londýna, kde vznikly značky Tommy Jeans a Aries. Baví nás originální grafický motiv zavěšené košile, box logo na obou rukávech i výrazné barevné provedení.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries Embroided Logo Crewneck    3 799 Kč

Společná kolekce Tommy Jeans x Aries obsahuje všechny prvky streetwearu včetně mikin bez kapuce, které jsou vhodné pro každé roční období. Návrhářský tým v tomto případě vsadil na černé schéma v kombinaci s vícebarevným vyšívaným logem. Mírně nadrozměrný střih a jednoduchý vzhled činí z tohoto kousku nadčasovou záležitost, kterou si zamiluješ.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries „Flag“ Graphic Shirt    3 799 Kč

Mezi nejvýraznější produkty z limitované kolekce Tommy Jeans x Aries patří denimová košile s atraktivním motivem vlajky v originálních barvách značky, kterou založil Thomas Hilfiger v roce 1984 a změnil popkulturu nejen ve Spojených státech amerických. Extravagantní model je dostupný za 3 799 korun před slevou.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries „Flag“ Denim Pants    4 399 Kč

Pokud jsi fanouškem souprav se stejným motivem, pak můžeš košili doplnit o džíny s vlajkou Tommy Jeans v rovném střihu. Vintage modrý denim je doplněn o bílý panel s kontrastními nápisy a výsledek je velice povedený. Cena na úrovni 4 400 korun odpovídá kvalitě i času, kterou na výrobku strávili návrháři.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries „Multi Flags“ Graphic Shirt    4 399 Kč

Návrhářský tým, který vytvořil kolekci Tommy Jeans x Aries, myslel i na lidi, kteří preferují jednodušší vzhled, důkazem čehož je tato tmavě modrá košile s bílo-červeným panelem, množstvím vlajek z obou stran a decentním logem na hrudi. Jde o poměrně univerzální volbu, kterou můžeš nosit do kanceláře či školy, ale také večer do města a budeš hvězda. Cena je přibližně 4 400 korun před slevou.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries „Laser“ Denim Jacket    4 899 Kč

Pokud bychom si měli vybrat jen jeden produkt ze společné kolekce Tommy Jeans x Aries, na 99 % bychom si vybrali tuto denimovou bundu ve vintage světlemodrém provedení s roztrhanými nápisy a zapínáním na zip. Návrháři v tomto případě zvolili stejnou techniku ​​úpravy a vzhled jako u klobouku, který jsme si ukázali na začátku výběru. Doplň své jarní outfity o tento kousek za 4 899 korun.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries „Taped“ Denim Jacket    4 899 Kč

Zcela odlišnou techniku ​​úpravy použili návrháři v případě tohoto černého kousku z tvrdého denimu, který je ozdoben pásky s nápisy Aries v originálních barvách (bílá, modrá a červená) značky Tommy Hilfiger. Cena je stejná jako u vintage modrého schématu, a to 4 899 korun před slevou.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries „Multi Flags“ Graphic Chinos Pants    5 199 Kč

Naše srdce si získaly také tmavomodré chinos kalhoty v širokém střihu, které jsou pokryty vlajkami jako v případě košile ze stejné série a miniaturním logem kolekce Tommy Jeans x Aries na levé přední kapse. Nastavitelný pás je doplněn o neonové prvky a dlouhé šňůrky. Cena kalhot je 5 199 korun před slevou.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries Woven Webbing Big Bag    7 899 Kč

V rámci kolekce jsme viděli i řadu doplňků včetně velké látkové tašky, respektive kabelky v černé barvě s barevnými kontrasty v podobě pásků s logem značek Tommy Jeans a Aries. Cena je 7 899 korun před slevou.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries Tape Dress    7 999 Kč

Na závěr výběru jsme zařadili ženský kousek v podobě krátký šatů zahalených do pásků s nápisy Tommy Jeans i Aries v různých fontech i velikostech a barvách. Jejich cena je na úrovni 6 800 korun po 15% slevě, kterou poskytl online obchod Footshop. Obleč se do ulic po vzoru americké raperky GloRilla, která má před sebou hvězdnou kariéru.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop
Kompletní nabídka v obchodě Footshop
Doporučeno
Nejvíce fresh páry tenisek, které koupíš za retail. Vyzkoušej novinky z dílen Salomon, New Balance či Mizuno Nejvíce fresh páry tenisek, které koupíš za retail. Vyzkoušej novinky z dílen Salomon, New Balance či Mizuno 5. dubna 2023 13:00
Domů
Sdílet
Diskuse