Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2023 9:20
Čas čtení 0:27
Kristýna Dobiášová

„Tohle je kůže zabijáka, Bello.“ Populární Stmívání se dočká seriálové adaptace

„Tohle je kůže zabijáka, Bello.“ Populární Stmívání se dočká seriálové adaptace
Zdroj: Wikimedia Commons/Nicolas Genin
FILMY A SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Oblíbená knižní série Stmívání od autorky Stephenie Meyer bude seriál. Detaily zatím nejsou známé. Spisovatelka by se měla na tvorbě podílet.

Stmívání se může dočkat seriálové podoby. Lionsgate Televison připravuje další adaptaci úspěšné knižní série autorky Stephenie Meyer. Diváci již mohli hlavní postavy Bellu a Edwarda spatřit na obrazovkách ve formě filmu. Role si zahráli Kristen Stewart a Robert Pattinson.

Doporučeno
Je nutné, aby se děti naučily pracovat s umělou inteligencí už od prvního stupně, říká Eva Nečasová z projektu AI dětem (Rozhovor) Je nutné, aby se děti naučily pracovat s umělou inteligencí už od prvního stupně, říká Eva Nečasová z projektu AI dětem (Rozhovor) 18. dubna 2023 11:30

Na scénáři by se měla podílet Sinead Daly (The Walking Dead: World Beyond). Podle informací The Hollywood Reporter spolupracuje se zmíněnou televizní společností na tom, jaké bude konkrétní pojetí a zda se bude jednat o remake knih.

Stephenie Meyer se nejspíše bude na tvorbě podílet

Zatím není jasné, kdo bude případným kupcem, který by seriál uvedl na nějaké televizní stanici či streamovací platformě. Očekává se, že se autorka bude na produkci podílet. Firma Lionsgate Television se nevyjádřila.

Domů
Sdílet
Diskuse