Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2023 20:30
Čas čtení 1:14
Kateřina Viková

„Vezmu si je s sebou do postele.“ Pedro Pascal je nejlepším hrdinou MTV Awards, co vzkázal v emotivní děkovné řeči mladým lidem?

„Vezmu si je s sebou do postele.“ Pedro Pascal je nejlepším hrdinou MTV Awards, co vzkázal v emotivní děkovné řeči mladým lidem?
Zdroj: GettyImages/Axelle
FILMY A SERIÁLY FILMOVÉ OSOBNOSTI THE LAST OF US
Uložit Uložené

Pedro Pascal vyhrál cenu za nejlepšího hrdinu v MTV Movie & TV Awards. V předtočené děkovné řeči mluví k mladým lidem, které označil za své hrdiny. Nachystej si kapesníčky, je to doják, a koukni na video.

Pedro Pascal vyhrál cenu za „nejlepšího hrdinu“ za roli Joela v postapokalyptickém seriálu The Last Of Us. Pascal porazil Jennu Ortegu (Wednesday), Paula Rudda (Ant-Man & The Wasp: Quantumania), Toma Cruise (Top Gun: Maverick) a Diega Lunu (Andor). V předtočené děkovné řeči poděkoval mladým lidem za to, že pro něj hlasovali.

Doporučeno
Pedro Pascal mění pravidla maskulinity aneb Proč ho všichni tak milují? Pedro Pascal mění pravidla maskulinity aneb Proč ho všichni tak milují? 9. března 2023 11:00

Zasloužíte si i skutečné hrdiny, vzkázal Pascal mladým

Nejdříve herec poděkoval MTV a řekl, že je pro něj čest být nominovaný, a pak pokračoval směrem k mladým lidem. „Přál bych si, abychom mohli být všichni spolu, abych se vám mohl podívat do očí a říct, že všichni mladí lidé na světě jsou moji hrdinové a nebyl bych tu, kdyby nebylo vás,“ řekl populární herec chilského původu.

Doporučeno
Video: Pedro Pascal a Ethan Hawke jako zamilovaný pár ve westernu Pedra Almodóvara Video: Pedro Pascal a Ethan Hawke jako zamilovaný pár ve westernu Pedra Almodóvara 27. dubna 2023 15:56

„Zasloužíte si svět, který slouží vašim zájmům, zasloužíte si být zdraví, zasloužíte si být v bezpečí, zasloužíte si, aby se bojovalo za vaše individuální práva a vaše práva byla chráněna. Zasloužíte si skutečné hrdiny v tomto světě, protože jste pro mě skuteční hrdinové. Mám vás rád. Děkuju,“ ukončil Pascal svou emotivní řeč.

Kromě toho, že hraje ve dvou největších televizních seriálech současnosti, The Last of Us a The Mandalorian, můžeš Pascala znát například ze Hry o trůny nebo Narcos. Nově se na něj můžeš těšit v krátkém westernovém filmu Pedra Almodóvara, Strange Way of Life, který bude mít premiéru na prestižním filmovém festivalu v Cannes.

Doporučeno
Storytime! Jak se Stiflerova máma stala ikonou generace Z Storytime! Jak se Stiflerova máma stala ikonou generace Z 9. února 2023 6:00

Kromě zlatého popcornu za nejlepšího hrdinu si odnesl také další dvě ceny. The Last od Us totiž vyhrál cenu za nejlepší seriál a se svou parťačkou Bellou Ramsey zvítězil Pascal i v kategorii Best Duo. „Vezmu si je s sebou do postele,“ těšil se ze tří cen ve své náruči. V loňském roce si cenu pro nejlepší hrdinku odnesla Scarlett Johansson za ztvárnění marvelovské Black Widow.

Dvě ceny si letos odnesla také Jennifer Coolidge, a to za svůj výkon v druhé řadě seriálu White Lotus i za kategorii Komediální génius.

Domů
Sdílet
Diskuse