Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
27. dubna 2023 15:56
Čas čtení 0:23
Dominik Vetrák

Video: Pedro Pascal a Ethan Hawke jako zamilovaný pár ve westernu Pedra Almodóvara

Video: Pedro Pascal a Ethan Hawke jako zamilovaný pár ve westernu Pedra Almodóvara
Zdroj: Pathé
FILMY A SERIÁLY FILM FILMOVÝ FESTIVAL V CANNES
Uložit Uložené

Krátký film Strange Way of Life od režiséra Pedra Almodóvara dostal první trailer.

Strange Way of Life natočil oscarový režisér Pedro Almodóvar (Paralelní matky, Volver, Špatná výchova, Mluv s ní) a premiéru bude mít na filmovém festivalu v Cannes letos v květnu. Nebude to standardní celovečerní film, ale Almodóvar neprozradil, jak dlouhý má být.

Doporučeno
Pedro Pascal mění pravidla maskulinity aneb Proč ho všichni tak milují? Pedro Pascal mění pravidla maskulinity aneb Proč ho všichni tak milují? 9. března 2023 11:00

Z nového traileru je alespoň jasné, že snímek nebude výhradně romantickým dramatem, ale dojde i na akční scény, přestřelky a napínavé dialogy. Hlavní role mužů, kteří se do sebe zamilují v drsně maskulinním světě rančerů, ztvárnili Ethan Hawke (Na nože: Glass Onion, trilogie Before, Moon Knight) a Pedro Pascal (Hra o trůny, The Last of Us).

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Cate Blanchett je chladnokrevná špionka na Netflixu a Ethan Hawke děsí v hororu na SkyShowtime Co si pustit o víkendu: Cate Blanchett je chladnokrevná špionka na Netflixu a Ethan Hawke děsí v hororu na SkyShowtime 14. dubna 2023 16:00

Domů
Sdílet
Diskuse