Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2023 10:33
Čas čtení 0:42
Tereza Šnajdrová

Dnes je Den matek a ty ještě nemáš dárek pro tu svoji? Tohle jsou nejlepší dárky podle TikToku

Dnes je Den matek a ty ještě nemáš dárek pro tu svoji? Tohle jsou nejlepší dárky podle TikToku
Zdroj: Unsplash/Jonathan Borba
ČESKO ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Prozkoumej TikTok a načerpej inspiraci, co koupit mamce ke Dni matek.

Dnes slavíme Den matek. Děti v tento den obdarovávají své maminky květinami, bonboniérami či jinými dárky, které mnohdy bývají i vlastnoručně vyrobené. Pokud ještě nemáš dárek pro svoji mamku, nemusíš panikařit. Mrkni na TikTok, který je plný inspirací na menší i větší dárky.

Doporučeno
Video: Žena propašovala do Indie 22 hadů v kufru. Odhalila je až letištní kontrola Video: Žena propašovala do Indie 22 hadů v kufru. Odhalila je až letištní kontrola 14. května 2023 9:03

Pokud sháníš dárek, který nijak nezatíží tvoji peněženku, na TikToku najdeš spoustu tipů na vlastnoručně vyrobené dárečky. Vyrob jí roztomilé přáníčko, poukázky na pomoc v domácnosti nebo jí upeč něco dobrého. 

Jestli naopak nejsi vázán*a budgetem, vytvoř mamce krabici plnou jejích oblíbených sladkostí, kup jí kytku nebo naběhni do drogerie a pořiď jí něco, co by si normálně nekoupila. Pokud nechceš kupovat klasiky, jako je kytka, sáhnout můžeš třeba po kytici z lega, voňavé svíčce nebo poukazu na masáž. Fantazii se meze nekladou, tak si vzpomeň, co má tvoje maminka nejraději, a vykouzli jí úsměv na tváři. 

Domů
Sdílet
Diskuse