Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
17. května 2023 12:00
Čas čtení 3:49
Richard Balog

20 modelů s logem Carhartt WIP pro tvůj jarní a letní šatník. Nabízejí skvělý styl za férovou cenu

20 modelů s logem Carhartt WIP pro tvůj jarní a letní šatník. Nabízejí skvělý styl za férovou cenu
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP
Uložit Uložené

Když Edwin Faeh v roce 1994 založil linii Carhartt WIP s cílem tvořit kousky inspirované klasickými pracovními oděvy Carhartt, ani netušil, že bude úspěšná i po dalších třech dekádách.

Jen málo oděvních společností se pyšní tak kvalitní reputací jako právě Carhartt WIP (Work in Progress). Na trhu působí od roku 1994 a za poslední dekádu si získala řadu příznivců poctivého streetwearu nejen ve světě, ale i u nás.

Hlavní myšlenkou linie jsou vlastní kolekce založené na originálních pracovních oděvech Carhartt s více než 100letou tradicí. Návrháři kombinují autentickou adaptaci robustních amerických archetypů a zároveň spolupracují se subkulturami, které Carhartt WIP obklopovaly od začátku.

Nabídka Carhartt WIP je známá také díky četným spolupracím s jinými značkami včetně A.P.C., Nike, Vetements nebo Awake NY. Díky obchodu Footshop můžeš tyto produkty nakupovat z pohodlí svého obývacího pokoje.

Doplň svůj šatník před začátkem léta o modely oblečení a doplňků od nejkonzistentnější značky ze světa streetwearu za posledních 30 let. Carhartt WIP je skutečná klasika.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Kompletní nabídka značky Carhartt WIP
Doporučeno
Toto je 10 nejlepších párů bílých tenisek na léto, které koupíš z pohodlí domova Toto je 10 nejlepších párů bílých tenisek na léto, které koupíš z pohodlí domova 10. května 2023 14:00
Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Madison Logo Cap    999 Kč

Kšiltovka je must have záležitostí na léto bez ohledu na věk a pohlaví. Pokud ještě nemáš fresh provedení, doporučujeme tuto světlemodrou variantu s nastavitelnou velikostí s vyšívaným logem Carhartt WIP. V online obchodě Footshop je v prodeji také černá varianta

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP American Script Logo T-Shirt    999 Kč

Kvalitních triček s krátkými rukávy není během léta nikdy dost a v nabídce Carhartt WIP najdeš spoustu atraktivních modelů včetně tohoto ikonického kousku s vyšívaným logem značky. K dispozici je také bílá varianta

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Chase T-Shirt    999 Kč

Společnost Carhartt WIP myslí také na ženy a většina modelů triček je v unisex střihu. Mezi novinkami v obchodě Footshop nás oslovilo světlemodré provedení s minimalistickým logem na přední části. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Graphic Pocket T-Shirt    1 259 Kč

Pokud preferuješ výraznější modely triček s grafickými motivy, možná tě osloví verze s přední kapsou a výrazným potiskem přes celá záda v kontrastní černé barvě. Stejný design od Carhartt WIP najdeš i v černém provedení

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Graphic T-Shirt    1 259 Kč

Krok vedle neuděláš ani koupí tohoto černého trička s vyšívaným motivem na hrudi a velkou bílo-červenou grafikou na zádech. 

Awake NY, Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Awake NY Pocket T-Shirt x Carhartt WIP    1 299 Kč

Charakter značky Carhartt WIP tvoří také spolupráce s jinými, častokrát konkurenčními výrobci, jako v případě modelů s logem Awake NY. Mezi čerstvými novinkami najdeš například toto zelené triko s přední kapsou a grafikou na zádech. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Bayfield Bucket Hat    1 499 Kč

Do rotace s kšiltovkou můžeš během letních měsíců zařadit i tento džínový klobouk ve světlemodrém provedení s vintage efektem a nášivkou loga Carhartt WIP. V prodeji je také tmavá verze

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Island Swim Trunks    1 799 Kč

Stylové plavky jsou povinnou výbavou v každém šatníku a díky obchodu Footshop můžeš mít doma model s minimalistickým nápisem Carhartt pod levou kapsou. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Bayfield Tote Bag    1 759 Kč

Víkendová taška na festival, kterou budeš milovat. Takto bychom charakterizovali tento tote bag ve vyšisované šedé barvě a s decentním logem Carhartt WIP. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Kickflip Backpack   1 959 Kč

Ne každý je fanouškem tašek přes rameno, a proto jsme do výběru zařadili i klasický nylonový batoh Carhartt WIP v černém barevném provedení s množstvím úložného prostoru, který je vhodný pro muže i ženy. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Pocket Sweatshirt    2 259 Kč

Unisex střih má také mikina s přední kapsou a klasickým logem ve světlehnědém provedení, která je vyrobena ze 100procentní bavlny. Pokud hledáš výraznou mikinu, zkontroluj žlutou verzi ve stejném designu. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Brandon Denim Short    2 259 Kč

Léto je za dveřmi a ty nemáš šortky? Z portfolia značky Carhartt WIP jsme vybrali tuto riflovou variantu s délkou po kolena v šedé barvě s vintage efektem. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Council Pants    2 759 Kč

Ve světlehnědém barevném provedení jsou dostupné i tyto pracovní kalhoty s prošívanými kapsami v širokém střihu, které jsou jako stvořené pro aktuální období před létem. Cena je více než příznivá v poměru ke kvalitě zpracování. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Coin Hoodie    2 999 Kč

Pokud hledáš kvalitní mikinu s kapucí a nechceš utratit tisíce korun za high fashion provedení, modely od Carhartt WIP jsou volbou, které nebudeš litovat ani po letech nošení. K dispozici je například klasická šedá verze s vyšívaným motivem na přední části, kterou snadno zakomponuješ do svých outfitů v průběhu celého roku. 

Awake NY, Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Awake NY Carpenter Pants x Carhartt WIP    3 099 Kč

Ze společné kolekce značek Awake NY a Carhartt WIP jsme vybrali také upravenou verzi klasických pracovních kalhot v hnědém provedení, kterou návrháři doplnili o grafický motiv květiny na přední části. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Pierce Carpenter Pants    3 759 Kč

Plný počet bodů udělujeme i kalhotám, které jsou pro ženy. Světlá béžová varianta v širokém střihu s výrazným prošíváním jednotlivých panelů vypadá skvěle a je dokonalou volbou pro jarní, respektive letní večery v centru města. 

Awake NY, Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Awake NY Graphic Hoodie x Carhartt WIP    3 899 Kč

Pokud bychom si mohli vybrat jen jeden produkt z aktuální nabídky značky Carhartt WIP, jednalo by se o tuto světlou verzi mikiny s kapucí ze společné kolekce s Awake NY. Společné logo na hrudi je doplněno o velkou grafiku květiny přes skoro celou zadní část. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP OG Chromo Coat W    4 259 Kč

Výkyvy počasí v průběhu léta nejsou neobvyklou záležitostí, a proto je dobré být připraven na různé teploty či srážky. V nabídce Carhartt WIP najdeš i tento atraktivní vrchní díl v černé barvě s chromovým efektem a zapínáním na knoflíky. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Detroit Jacket    4 999 Kč

Pro muže jsme vybrali tuto světlemodrou verzi džínové bundy s vintage vzhledem, která nabízí stylovou ochranu za férovou cenu. 

Awake NY, Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Awake NY Logo Cardigan x Carhartt WIP  –  5 199 Kč

Výběr nejlepších produktů značky Carhartt WIP zakončujeme tímto fresh cardiganem s příměsí vlny, který vznikl ve spolupráci s Awake NY.

Kompletní nabídka značky Carhartt WIP
Doporučeno
Ukaž vlastní módní styl a ušetři. Máme pro tebe DIY tipy, jak levně na originální drip Ukaž vlastní módní styl a ušetři. Máme pro tebe DIY tipy, jak levně na originální drip 14. května 2023 6:00
Domů
Sdílet
Diskuse