Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. června 2023 14:31
Čas čtení 0:56
Vojtěch Vanda

Milion Plus v pátek vydávají album KRTEK FOREVER

Milion Plus v pátek vydávají album KRTEK FOREVER
Zdroj: Milion Plus/Propagační materiál
HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP HUDBA RAP
Uložit Uložené

Deset tracků, spousta slok a také otázka, kam se jeden z nejvlivnějších rapových labelů v Česku i na Slovensku posunul. Labelové album od Milion+ s názvem KRTEK FOREVER se objeví na streamovacích platformách v pátek.

Yzomandias, Nik Tendo, Hasan, Koky, Kamil Hoffman, Jickson i momentálně uvězněný Karlo figurují na seznamu rapperů, kteří budou od pátku reprezentovat svůj label Milion+ na 46. releasu společnosti nesoucím název KRTEK FOREVER. Jak je asi všem fanouškům pardubicko-pražského labelu jasné, navazuje na poslední labelový release KRTEK MONEY LIFE, jenž uzřel světlo světa již před pěti lety.

Doporučeno
Na jeho beatu jsou NLE Choppa, NBA Young Boy a Destroy Lonely, přitom žije v Praze. Je to jako vyhrát v loterii, tvrdí Getro Na jeho beatu jsou NLE Choppa, NBA Young Boy a Destroy Lonely, přitom žije v Praze. Je to jako vyhrát v loterii, tvrdí Getro 7. června 2023 11:00

Dle již vydaného tracklistu je zřejmé, že ani na jednom z 10 tracků se nesejdou všechny hlasy labelu dohromady. Nejblíže k tomu mají na poslední stopě se stejnojmenným názvem, kde ale chybí Koky. Prostoru však každý z hlasů dostane mnoho, jelikož jediným hostem na mikrofonu bude pouze slovenský Separ, který hostoval i na minulé desce.

krtek forever milion plus
Zdroj: Milion Plus/Propagační materiál

Producentsky album podpořil samozřejmě Decky, dvorní člen labelu, který si vzal na starost mix celé desky a také zastal spolu s Yzem, Nik Tendem a Hasanem pozici executive producera. Kromě něj se ale na produkci objevili také Nobody Listen, Duch, Sen, Norbert Ronin, ale rovněž i Hasan. Jak by mohlo album znít, předeslal Yzomandias na svém Instagramu v úterý. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Yzomandias (@yzomandias)

Zajímavý je nejspíš i fakt, že mastering alba proběhl v nizozemském studiu Ballyhoo Studio Mastering, kde si v minulosti nechal zpracovat svůj výstup například Hugo Toxxx.

Doporučeno
FRESH RELEASE: Léto přitahuje releasy. Novinky vydali FNL Zone, Totally Nothin, noyada, Pingi, Salvi21, Rainer a další FRESH RELEASE: Léto přitahuje releasy. Novinky vydali FNL Zone, Totally Nothin, noyada, Pingi, Salvi21, Rainer a další 31. května 2023 19:30

Album je logicky již v předprodeji, dle stránek labelu se začne k fanouškům dostávat v pondělí 12. června. I my jsme zvědaví, jak CD bude znít, proto ti příští týden přineseme recenzi. 

Domů
Sdílet
Diskuse