Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2023 v 14:35
Čas čtení 0:46
Tereza Šnajdrová

Video: Fanoušek hodil na Pink během koncertu popel své zesnulé matky. Jaká byla její reakce?

Video: Fanoušek hodil na Pink během koncertu popel své zesnulé matky. Jaká byla její reakce?
Zdroj: Wikimedia Commons/Andemaya/volně k použití
HUDBA KONCERTY SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

„Počkej, to je tvoje máma?“ nevěřila v první chvíli vlastním očím Pink.

V sobotu 25. května se v londýnském BST Hyde Parku konal velkolepý koncert Pink, po kterém zpěvačka zůstala v šoku. Jeden z fanoušků na ni totiž přímo během koncertu hodil popel své zesnulé matky, píší NME a USA Today. „Počkej, to je tvoje máma?“ ptala se ho nevěřícně zpěvačka.

Doporučeno
Móda z festivalu: Takto se Češi a Češky oblékli na Metronome. Hlasuj v anketě, čí outfit se ti líbí nejvíc Móda z festivalu: Takto se Češi a Češky oblékli na Metronome. Hlasuj v anketě, čí outfit se ti líbí nejvíc 27. června 2023 v 15:00

Zpěvačka byla zrovna uprostřed písně Just Like A Pill, když si všimla, že jí k nohám přistál průhledný sáček s neznámým obsahem. Na záběrech z koncertu jde vidět, že se Pink k pytlíku sehnula a začala jej zkoumat. Pak přestala zpívat. „Počkej, to je tvoje máma?“ zeptala se a nervózně se zasmála. „Nevím, co si o tom mám myslet,“ dodala pak. Pytlík s popelem přesunula na stranu pódia a začala opět zpívat.

Video se stalo virálním na sociálních sítích a fanoušci a fanynky si reakci zpěvačky pochvalují. „Zvládla to dobře. Mě by určitě naštvalo, že po mně někdo hodil popel své mámy,“ napsal jeden z uživatelů. „Hranice! Už chápu, proč se některé celebrity chovají odtažitě,“ přidávají se další. „Přestaňte se na koncertech chovat divně, omg.“

Domů
Sdílet
Diskuse