Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2023 15:22
Čas čtení 0:59
Vojtěch Vanda

Sergei Barracuda oslavil 100 tisíc odběratelů na YouTube novým klipem. Track Oblíbený interpret nahrál v Atlantě

Sergei Barracuda oslavil 100 tisíc odběratelů na YouTube novým klipem. Track Oblíbený interpret nahrál v Atlantě
Zdroj: Bontonfilm/Lukáš Černoch
HUDBA ČESKÝ RAP RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

„Tohle léto je moje,“ napsal k vydání tracku ostravský hudebník, který potěšil všechny své fanoušky novým klipem a zároveň dropem nového alba Růst & Prosperita.

Futuristické video od Produkce beze strachu s názvem Oblíbený interpret dostalo malý doprovodný komentář od rappera v popisku. „Track jsem nahrál v Atlantě v ABS studiu. Březen 2023. Jedna z nejlepších sessions,“ uvedl a dodal, že instrumentál zhotovil producent OG Dos Equis, který stojí i za tracky Bouře a Nemusíš se bát z mixtapu Kila Zdarma s Hard Ricem.

Není asi překvapením, že se po 10 hodinách okamžitě uhnízdil v trendech. Barracudův smooth styl nesoucí se na vlně vysokého životního stylu fanoušky baví. Ve fitu od Jana Černého se prochází ulicemi Ostravy a rapuje o kontrastu mezi tím, co bylo, je a bude v blízké budoucnosti.

Realita je nyní taková, že Barracuda poté, co se rozhodl opustit Azurit Kingdom, například dosáhl milníku 100 tisíc odběratelů na YouTube. Je vidno, že dělá všechno pro to, aby nezakrněl a dostal se co nejdál. To se na druhou stranu nedá úplně říct o jeho bývalém parťáku Pastorovi, který veřejnost svou hudbou již neoblažuje.

Také je třeba říct, že Sergei B. na svém projektu opravdu nešetří a ke všem pěti předešlým singlům (Bouře, Asteroidy, Jeď, Láska je když... a Mr. Sergei B) natočil i video. A o jakém projektu je řeč? O nové desce Růst & Prosperita, která netradičně vyšla ve středu o půlnoci. Celkem obsahuje 16 stop se spoustou hostů, jako jsou Ektor, Smack, Dollar Prync, ale také Saimonsa, sak10denz nebo Palermo.

Desku si poslechneme a v nejbližší době ti na ni předneseme náš názor. Do té doby si ji můžeš naposlouchat zde.

Domů
Sdílet
Diskuse