Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
3. července 2023 v 13:19
Čas čtení 0:44
Kateřina Viková

Robert De Niro truchlí, přišel o vnuka. Nadějný herec Leo zemřel v pouhých devatenácti letech

Robert De Niro truchlí, přišel o vnuka. Nadějný herec Leo zemřel v pouhých devatenácti letech
Zdroj: TASR
FILMY A SERIÁLY FILMOVÉ OSOBNOSTI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Vnuk Roberta De Nira Leandro De Niro Rodriguez zemřel ve věku 19 let.

Leandro byl synem De Nirovy adoptivní dcery Dreny a umělce Carlose Rodrigueze. Jeho matka se v pondělí se svým zesnulým synem rozloučila v srdceryvném příspěvku na Instagramu. Neprozradila příčinu jeho smrti, ale sdílela fotku svého syna, který se objevil ve filmu Zrodila se hvězda, a v popisku napsala: „Kéž by tě mohla zachránit láska.“ V komentářích pod příspěvkem se zprávou o smrti Leandra mnoho lidí vyjádřilo svou soustrast. Informují o tom mnohá světová média.

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Psychotický Robert De Niro a hudební maniak J. K. Simmons ti na Netflixu přivodí infarkt Co si pustit o víkendu: Psychotický Robert De Niro a hudební maniak J. K. Simmons ti na Netflixu přivodí infarkt 21. dubna 2023 v 16:00
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Drena (@drenadeniro)

Aspirující herec a režisér Leandro šel ve stopách své matky a dědečka. Dostal malé role ve filmech Zrodila se hvězda a Cabaret Maxime z roku 2018 a The Collection z roku 2005.

Jeho matku Drenu adoptoval De Niro poté, co se herec oženil s její matkou Diahnne Abbott v roce 1976. Měla relativně střídavý životní styl kvůli živé kariéře svého otce, a tak svůj čas dělila mezi New York City, Los Angeles a Itálii. Nakonec se také rozhodla pro kariéru u filmu. 

Leandrův otec Carlos se ke smrti svého syna na sociálních sítích nevyjádřil slovně, ale sdílel na svém instagramovém účtu obrázek černého čtverce bez popisku.

Domů
Sdílet
Diskuse