Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
25. července 2023 15:30
Čas čtení 1:03
Tereza Šnajdrová

Nejlepší akce týdne: Do Česka přijede Tommy Cash nebo Gleb. Festival Pop Messe nemůžeš vynechat

Nejlepší akce týdne: Do Česka přijede Tommy Cash nebo Gleb. Festival Pop Messe nemůžeš vynechat
Zdroj: Flickr/Evelina Zvirbule/volně k užití
KULTURA BRNO FESTIVALY HUDBA POJĎ VEN!
Uložit Uložené

Festival Pop Messe se uskuteční ve dnech 28. a 29. července v Brně. Dorazíš i ty?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

Léto se pomalu dostává do své druhé poloviny, ale před námi je stále několik hudebních festivalů, které rozhodně stojí za návštěvu. Jedním z nich je i Pop Messe, který se uskuteční ve dnech 28. a 29. července v Brně, v okolí stadionu Za Lužánkami. Těšit se můžeš na vystoupení estonského rappera Tommyho Cashe, alternativní trio ze Skotska Young Fathers, slovenského rappera Gleba a mnohem víc. Shrnujeme pro tebe vše, co potřebuješ vědět o tomto nadupaném fesťáku.

Doporučeno
Vystavoval vlastní sperma a jeho show připomínají jeden velký rave. Tohle je estonský rapper Tommy Cash Vystavoval vlastní sperma a jeho show připomínají jeden velký rave. Tohle je estonský rapper Tommy Cash 29. března 2023 11:00

Když se techno mísí s rapem

Na české hudební scéně snad nenajdeš festival, který by byl tak žánrově rozmanitý jako Pop Messe. Pátek odstartuje vystoupením české zpěvačky Annet X, kterou pak vystřídá v Česku populární Gleb, 58G nebo třeba Fvck Kvlt. Kromě rapu si však budeš moci poslechnout také alternativu nebo techno, které do Brna přivezou Young Fathers, Skin on Skin nebo německá DJka Helena Hauff.

V podobném duchu se pak ponese také sobota. Na Pop Messe totiž vystoupí Berlin Manson, Ventolin, Max Cooper, Hudson Mohawke nebo Tommy Cash.

Vstupenky koupíš za 2 500 korun

Vstupenky na tuhle parádu koupíš za 2 500 korun, ale pokud by tě lákal jen jeden den z výše zmíněných, v takovém případě za ni zaplatíš lidských 1 800 korun. 

Jedinou nevýhodou tohoto městského fesťáku je, že nemá žádné stanové městečko. Pokud se na něj tedy vydáš, možná zjistíš, že brněnské hotely jsou již vybookované. Ale nezoufej. Organizátorstvo festivalu ve spolupráci s Mendelovou univerzitou nabízí přespání na tamních kolejích, a to jen za 600 korun na noc i se snídaní. Tak co, uvidíme se v Brně?

Doporučeno
Móda z festivalu: Takto se mladí Češi oblékli na Pop Messe. Z areálu byli nadšení, nejvíce se těšili na Skeptu a Ic3peak Móda z festivalu: Takto se mladí Češi oblékli na Pop Messe. Z areálu byli nadšení, nejvíce se těšili na Skeptu a Ic3peak 1. srpna 2022 18:30
Domů
Sdílet
Diskuse