Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
28. července 2023 10:30
Čas čtení 4:01
Richard Balog

Využij letní výprodej do výše 60 % v online obchodě Queens a vyber si nejlepší streetwear či pantofle za zlomek původní ceny

Využij letní výprodej do výše 60 % v online obchodě Queens a vyber si nejlepší streetwear či pantofle za zlomek původní ceny
Zdroj: Queens
MÓDA
Uložit Uložené

Doplň svůj šatník o šťavnaté kousky od značek jako Adidas, Birkenstock, Daily Paper, Nike nebo PLEASURES.

V tomto článku najdeš ty nejlepší produkty z velkého letního výprodeje v online obchodě Queens. Vedení společnosti si pro nás připravilo akce do výše 60 % a v nabídce najdeš vše, na co si vzpomeneš.

Hledáš nový pár tenisek či pantoflů? Žádný problém, na výběr máš z více než 100 provedení od značek jako Adidas, Nike, Puma, Reebok či Birkenstock. Chybí ti lehké svrchní díly, kalhoty, šortky nebo jiné doplňky? Najdi ideální kousky v nabídce známých výrobců, které prověřil čas.

V den publikování článku byla v online obchodě Queens akce do výše 30 % na vybrané nezlevněné produkty.
Podívej se na celou výprodejovou nabídku v online obchodě Queens
Doporučeno
Toto je 10 nejlepších párů bílých tenisek na léto, které koupíš z pohodlí domova Toto je 10 nejlepších párů bílých tenisek na léto, které koupíš z pohodlí domova 10. května 2023 14:00

Oblečení 

PREACH
Zdroj: Queens

PREACH Logo T-Shirt    1 479 Kč  739 Kč

Kvalitních triček s krátkými rukávy není během léta nikdy dost. Pokud hledáš univerzální kousek, zkus tuto šedou variantu s grafickým motivem na zádech od značky PREACH za 739 korun.

Nike NSW
Zdroj: Queens

Nike NSW Fleece Crewneck    2 199 Kč  879 Kč

Za skvělou cenu můžeš získat také tuto atraktivní zelenou mikinu s vyšitým logem společnosti Nike na přední části, kterou budeš milovat do konce svého života.

PREACH
Zdroj: Queens

PREACH Tailored Pocket Pants    2 429 Kč  1 093 Kč

Za trefu do černého považujeme také pohodlné kalhoty ve volném střihu s několika kapsami od značky PREACH, které jsou dostupné za polovinu původní ceny.

Tommy Jeans
Zdroj: Queens

Tommy Jeans Boxy Pullover W    2 699 Kč  1 484 Kč

Univerzitní „preppy“ styl oblékání je stále v kurzu a svetr s vyšitým logem Tommy Jeans skvěle zakomponuješ do svých každodenních outfitů do školy či práce, ale také na večer do města.

PLEASURES
Zdroj: Queens

PLEASURES Graphic Heavyweight T-Shirt    1 899 Kč  1 519 Kč

Produkty s logem společnosti PLEASURES patří mezi to nejlepší v nabídce online obchodu Queens a tričko s vysokou gramáží a velkým grafickým motivem je toho důkazem.

Versace Jeans Couture
Zdroj: Queens

Versace Jeans Couture Maglietta T-Shirt W    3 759 Kč  1 879 Kč

V online obchodě Queens najdeš také high-end modely z dílen Versace. My jsme vybrali zkrácený vrchní díl s atraktivním motivem a květinami, který je dostupný za polovinu své původní ceny.

PLEASURES
Zdroj: Queens

PLEASURES Jacinto Short    2 399 Kč  1 919 Kč

Léto je v plném proudu, a pokud hledáš kvalitní šortky v univerzálním černém provedení, máme pro tebe skvělý tip v podobě textilního modelu s logem značky PLEASURES za skvělou cenu.

PREACH
Zdroj: Queens

PREACH Striped Denim Jacket    4 179 Kč  2 089 Kč

Lehká džínová košile s jemnými proužky a nápisem přes zadní část je dobrou volbou pro letní večery ve městě, kdy venkovní teplota klesne pod 20 stupňů. Co říkáš na tento světle modrý model značky PREACH?

Adidas Originals
Zdroj: Queens

Adidas Originals Denim Jacket W    3 399 Kč  2 379 Kč

Atraktivní a jedinečnou verzi džínové bundy jsme vybrali i pro ženy, a to v portfoliu značky Adidas Originals. Jedná se o tmavě modrý model s ikonickými proužky na rukávech, malým logem na přední části a výrazným květinovým motivem přes téměř celá záda. Cena je více než férová.

PLEASURES
Zdroj: Queens

PLEASURES Graphic Hoodie    3 159 Kč  2 527 Kč

Kvalitní mikina s kapucí by neměla chybět v žádném šatníku, přičemž z nabídky online obchodu Queens jsme vybrali černý model s grafickým motivem od společnosti PLEASURES, který může být tvůj za 2 527 korun.

Obuv

Adidas Originals Adilette Essential
Zdroj: Queens

Adidas Originals Adilette Essential W    1 599 Kč  1 039 Kč

V letním výprodeji v online obchodě Queens najdeš i desítky modelů pantoflů, z nichž jsme vybrali ta nejlepší provedení. Komfortní silueta Adidas Originals Adilette Essential je jako stvořená pro pláž, dostupná je v ženských velikostech.

Adidas Originals Adilette 22
Zdroj: Queens

Adidas Originals Adilette 22    1 699 Kč  1 444 Kč

Úplně čerstvou novinku od společnosti Adidas Originals s názvem Adilette 22 si okamžitě zamiluješ. Futuristický model pantoflů s obsahem přírodních a obnovitelných materiálů je k dostání ve více barevných provedeních, z nichž jsme vybrali oranžovou verzi s výrazným reliéfem. Jedná se o odkaz na expedici na Mars a jednotlivé fáze planety.

Birkenstock Arizona BS
Zdroj: Queens

Birkenstock Arizona BS    2 959 Kč  2 663 Kč

Ve výběru pokračujeme svěžím provedením ikonických pantoflů Birkenstock Arizona s přívlastkem BS, které stojí na odolné ortopedické podrážce a jsou ztělesněním pohodlné letní obuvi. Cena je přímo úměrná kvalitě, na to se můžeš spolehnout.

Nike Air Max 1 Premium
Zdroj: Queens

Nike Air Max 1 Premium    4 159 Kč  3 535 Kč

Legendární modelová řada tenisek Nike Air Max 1 patří mezi naše oblíbené, a to obzvláště jedná-li se o pár v originálním barevném, materiálovém či vzorovaném provedení jako v tomto případě.

Novinka Nike Air Max 1 Premium v ​​atraktivní barevné verzi s přívlastkem Coral má manšestrový základ a vypadá božsky. Fresh letní vzhled dotváří podpisový znak Nike na štítku jazyka, z obou bočních stran i na patě s viditelným panelem Air v mezipodešvi.

New Balance 991
Zdroj: Queens

New Balance 991    5 999 Kč  5 099 Kč

Ve výprodejové sekci jsme objevili i tento teniskový klenot s podpisovou značkou New Balance, ve kterém zaboduješ s každým outfitem. Doplň svou sbírku tenisek o vintage běžecký model s číselným označením 991 a ovládni ulice.

Doplňky

New Era
Zdroj: Queens

New Era 9Twenty Adjustable Cap    579 Kč  463 Kč

Klasická baseballová kšiltovka s nastavitelnou velikostí je sázkou na jistotu kdykoli během roku. V nabídce online obchodu Queens nás zaujala modro-oranžová varianta s logem známého týmu New York Mets.

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Mutru Cap    1 499 Kč  1 274 Kč

Krok vedle neuděláš ani „trucker“ kšiltovkou s prodyšnou síťkou vzadu a měkkým panelem v přední části od streetwearové značky Daily Paper za přiměřených 1 274 korun. Díky univerzálnímu schématu kšiltovku sladíš s čímkoli ze svého šatníku.

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Renton Tote Bag    2 459 Kč  1 967 Kč

Z portfolia holandského výrobce Daily Paper vybíráme také textilní tašku přes rameno s nastavitelným popruhem ve fialovém provedení a kontrastním bílým nápisem za 1 967 korun.

Oakley
Zdroj: Queens

Oakley Eyejacket Redux Sunglasses    4 259 Kč  2 768 Kč

Závěr článku patří dvěma modelům slunečních brýlí Oakley. První s názvem Eyejacket Redux má oblý tvar v pružném plastovém rámu s černými skly a z našeho pohledu jde o brýle, které využiješ nejen při sportovních aktivitách.

Oakley
Zdroj: Queens

Oakley Fuel Cell Sunglasses W    3 999 Kč  3 399 Kč

Druhý typ slunečních brýlí Oakley má hranatější linie zahalené do stříbrnošedého rámu s černými skly a jde o unisex volbu. Cena odpovídá kvalitě produktu.

Podívej se na celou výprodejovou nabídku v online obchodě Queens
Doporučeno
Toto je čerstvá nabídka značek Adidas, Asics, Nike i New Balance. Objev teniskové novinky, které nosí Bad Bunny i slavné modelky Toto je čerstvá nabídka značek Adidas, Asics, Nike i New Balance. Objev teniskové novinky, které nosí Bad Bunny i slavné modelky 14. června 2023 14:00
Domů
Sdílet
Diskuse