Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2023 1:16
Čas čtení 1:17
Dominik Vetrák

Zemřel Angus Cloud ze seriálu Euphoria. Bylo mu 25 let

Zemřel Angus Cloud ze seriálu Euphoria. Bylo mu 25 let
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY EUPHORIA
Uložit Uložené

Hvězda seriálu Euphoria a talentovaný herec Angus Cloud zemřel ve věku 25 let.

Magazín Variety informuje o smrti Anguse Clouda, který se proslavil rolí drogového dealera Fezca v seriálu Euphoria od HBO. Bylo mu 25 let.

Jeho rodina médiím poskytla následující vyjádření:

„S těžkým srdcem jsme dnes museli říci sbohem neuvěřitelnému člověku. Jako umělec, přítel, bratr a syn byl Angus pro nás všechny něčím výjimečný. Minulý týden pohřbil svého otce a těžko se s tím vyrovnával. Jediná útěcha, kterou máme, je fakt, že Angus je nyní znovu se svým otcem, který byl jeho nejlepším přítelem. Angus se veřejně vyjadřoval ke svému boji s duševním zdravím a doufáme, že jeho odchod může být připomínkou pro ostatní, že nejsou sami a neměli by tento boj zvládat v tichosti a osamělosti. Doufáme, že svět si ho bude pamatovat pro jeho humor, smích a lásku ke všem. V této těžké chvíli prosíme o soukromí, protože stále zpracováváme tuto ničivou ztrátu.“

„Jsme neuvěřitelně zarmouceni odchodem Anguse Clouda,“ uvedla pro CNN mluvčí HBO. „Byl nesmírně talentovaný a byl milovanou součástí rodiny HBO a Euphoria. Vyjadřujeme hlubokou soustrast jeho přátelům a rodině v této těžké době.“

Herce čekala slibná kariéra v Hollywoodu. Kromě třetí série Euphorie si měl zahrát i v chystaném hororu od režisérů posledních dvou částí Vřískotu.

Máš pocit, že bys mohl*a ublížit sobě nebo někomu jinému? Obrať se úplně kdykoliv (ve dne nebo v noci) na Linku bezpečí na čísle 116 111. Jestli si raději píšeš, můžeš vyzkoušet i chat denně v rozmezí 9–13 h a 15–19 h.

Pokud mají zrovna obsazeno, poskytují pomoc někomu jinému, určitě tedy zkus zavolat po chvíli znovu a opakovaně.

Jsi už dospělý*á, trápí tě myšlenky na sebevraždu a neumíš si žádné jiné východisko představit? Zavolej na Linku první psychické pomoci 116 123.
Domů
Sdílet
Diskuse