Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
24. srpna 2023 10:00
Čas čtení 0:49
Anna Koucká

„Frajer prostě přišel se psem a nožem.“ Rappera Blueface pobodali během tréninku, boxerský fight nebude

„Frajer prostě přišel se psem a nožem.“ Rappera Blueface pobodali během tréninku, boxerský fight nebude
Zdroj: Instagram/@bluefasebabyy
ZAJÍMAVOSTI KRIMI RAP
Uložit Uložené

Rapper Blueface utrpěl bodná zranění, v boxerském gymu vytáhl neznámý mladík nůž a bodl ho do nohy.

Rapper, kterého proslavil především hit Thotiana, je i poměrně úspěšným amatérským boxerem. Na středeční trénink v tělocvičně v losangeleském San Fernando Valley ale asi moc rád vzpomínat nebude. 

Doporučeno
Viděli jsme Kazmův film a tohle jsou naše první dojmy. Máš jít na ONEMANSHOW: The Movie do kina? Viděli jsme Kazmův film a tohle jsou naše první dojmy. Máš jít na ONEMANSHOW: The Movie do kina? 15. srpna 2023 20:35

„Bohužel nebudu moct uskutečnit svůj říjnový zápas. Mám zranění, které se mi do té doby nezahojí. A neříkejte mi, že jsem zbabělec, který se nebránil. Frajer prostě přišel v deset ráno se psem a s nožem,“ uvedl Blueface. Podle záchranářů sice asi nebude moct zápasit, ale jeho zranění ho neohrožují na životě. 


Do gymu podle webu TMZ vstoupil útočník a podle záběrů z bezpečnostních kamer, které Blueface zveřejnil na svém Instagramu, je patrné, že chtěl rappera napadnout. Potyčku se snažil roztrhnout Bluefacův trenér David Kaminsky. Část, kdy je Blueface bodnut, ale na videu už vidět není. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Blueface (@bluefasebabyy)


Důvod, proč k potyčce došlo, není známý. „Šlo to rychle, ten muž začal na Blueface křičet, že ho zabije,“ říká pro TMZ Kaminsky. Podle svědků muž po napadení utekl. Jako poznávací znamení o útočníkovi uvádí, že přijel v černé tesle modelu S a měl s sebou rotvajlera. 


Šestadvacetiletý rapper ale rozhodně není žádný svatoušek. V současné době je totiž vyšetřován z podezření o pokus o vraždu, ke kterému mělo dojít během přestřelky v Los Angeles. 

Domů
Sdílet
Diskuse