Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. září 2023 12:24
Čas čtení 1:06
Vojtěch Vanda

Vydělám si miliony měsíčně, tvrdí profesionální milenka. Léčím chlapy ze šikany, říká

Vydělám si miliony měsíčně, tvrdí profesionální milenka. Léčím chlapy ze šikany, říká
Zdroj: Pexels/Dijanynni Kiratza
ZAJÍMAVOSTI SEX SEXUALITA SEXUÁLNÍ PRÁCE
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Sexualita a sexuální služby jako takové jsou s rozkvětem OnlyFans lukrativním způsobem výdělku. Peníze se v tomto odvětví ale dají získat mnohem „tradičnějším“ způsobem. Ostatně důkazem je profesionální milenka a domina Kleopatra.

Dvaatřicetiletá žena si říká Mistress Cleopatra a dříve se nestylizovala jako domina. Čím déle se v byznysu ale pohybovala, tím více zjišťovala, že se nejedná pouze o zajímavý způsob interakce se zákazníky, ale také o zajímavý způsob výdělku.

Tvrdí totiž, jak uvádí server indy100.com, že na OnlyFans vydělává 69 tisíc liber (cca 1,9 milionu korun) měsíčně poté, co začala vystupovat jako domina. Uvádí, že to má pro klienty terapeutický účinek.

Žalář jako terapeutická ordinace

Má svůj „žalář“, ve kterém se její klienti musí podřídit jakýmkoliv rozkazům, které od nich chce. Fantazie, jež její diváci mají, zahrnují právě i fakt, že jsou v její moci a pod kontrolou. Což Kleopatře vyhovuje, jelikož se netají tím, že jí podobné rozkazování taktéž dělá dobře. Tím spíše, že za to dostane velmi dobře zaplaceno.

Zároveň tím ale pomáhá. „Muži, se kterými pracuji, jsou rádi ponižováni, protože mnoho z nich bylo ve škole šikanováno,“ uvedla pro NudePR. Její klientela je údajně poskládána ze „šprtů“, jimž takové chování chybí a nyní jim dělá dobře, když se k nim někdo chová neuctivě. Občas prý i přistoupí k fyzickému trestání.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Mistress Cleopatra (@mistresscleopatra_)

Na druhou stranu ona sama je šikanuje jen naoko. Údajně ji těší, když si poté může vyslechnout jejich každodenní problémy. To je prý hlavní důvod, proč jsou její zákazníci ochotni platit tak velké peníze za společný čas. „Na konci sezení pak mluvíme o jejich touhách a proč se jim to líbí. Kluci jsou zábavní, jakmile se uvolní napětí. Jsou jako znovuzrození, co s nimi skončím,“ řekla „Obvykle si se mnou povídají o svých životech a osobních situacích a je hezké, že je mohu poslouchat,“ dodala.

Domů
Sdílet
Diskuse