Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2023 15:00
Čas čtení 0:38
Tereza Šnajdrová

Nejlepší akce týdne: Do Prahy přijede islandský blázínek Daði Freyr. Znát ho můžeš z Eurovize

Nejlepší akce týdne: Do Prahy přijede islandský blázínek Daði Freyr. Znát ho můžeš z Eurovize
Zdroj: Flickr/Pinkpop Festival/volně k použití
KULTURA ČESKO ISLAND KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE POJĎ VEN! PRAHA
Uložit Uložené

Daði Freyr je v Česku velmi populární. Minulý rok byl jeho koncert beznadějně vyprodaný.

Daði Freyr si získal srdce celého světa v roce 2021, když spolu s kapelou Gagnamagnið obsadil čtvrté místo v pěvecké soutěži Eurovize. Mnohé zaujal nejen svým talentem, ale také tím, jaký je. Dává si totiž záležet na vizualizaci, choreografii i humorných textech a crazy oblečcích. No a tenhle blázínek teď míří i do Prahy.

Doporučeno
Na tuhle desku čekal téměř celý svět. Jak si Olivia Rodrigo poradila s tlakem veřejnosti? Na tuhle desku čekal téměř celý svět. Jak si Olivia Rodrigo poradila s tlakem veřejnosti? 8. září 2023 13:00

Islandský hudebník Daði Freyr vystoupil v pražském klubu Roxy už v minulém roce a kompletně jej vyprodal. Pokud ses tedy tenkrát na jeho humornou show nedostal*a, teď máš šanci. Daði totiž přijede znovu do Česka, opět do Roxy, avšak tentokrát se svým novým albem I Made An Album, které sám nejen napsal, ale také nahrál a produkoval. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

Daði Freyr vystoupí v Praze ve středu 13. září v klubu Roxy a vstupenky koupíš za 590 korun. Tak nabíhej na GoOut, ať ti je nikdo nevykoupí a ty tak nepřijdeš o tuhle islandskou pačuládu, která ti vykouzlí úsměv na tváři. 

Domů
Sdílet
Diskuse