Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. září 2023 13:42
Čas čtení 0:30
Anna Koucká

Známe příčinu smrti oblíbeného herce ze seriálu Euphoria. Angus Cloud se trápil už dlouho

Známe příčinu smrti oblíbeného herce ze seriálu Euphoria. Angus Cloud se trápil už dlouho
Zdroj: HBO
OSOBNOSTI DROGY EUPHORIA
Uložit Uložené

Příčina smrti herce Anguse Clouda byla objasněna. Podle koronera zemřel na náhodné předávkování fentanylem, kokainem, metamfetaminem a dalšími drogami.

Herec, který se proslavil především díky roli Feze v seriálu Euphoria, zemřel ve věku pouhých 25 let. Koroner ve čtvrtek oficiálně potvrdil americkým úřadům, že se Cloud předávkoval. „Šlo o akutní intoxikaci způsobenou kombinací účinků metamfetaminu, kokainu, fentanylu a benzodiazepinů,“ uvádí BBC


Cloud se dlouhodobě potýkal s potížemi, krátce před jeho vlastní smrtí mu navíc zemřel otec a podle rodiny se herec se ztrátou těžce vyrovnával. 

Doporučeno
Emma Roberts prý měla na natáčení American Horror Story transfobní poznámky Emma Roberts prý měla na natáčení American Horror Story transfobní poznámky 22. září 2023 11:40


„Jedinou útěchou nám je vědomí, že Angus se nyní znovu setkal se svým otcem, který byl jeho nejlepším přítelem,“ uvedla Cloudova rodina v prohlášení.


„Angus otevřeně mluvil o svém boji s duševním zdravím a doufáme, že jeho odchod může být pro ostatní připomínkou, že v tom nejsou sami a neměli by s tím bojovat sami a v tichosti,“ dodala rodina. 

Domů
Sdílet
Diskuse