Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
2. října 2023 v 13:00
Čas čtení 3:44
Tímea Krauszová

Fenoménem letošního roku jsou SKIN TINTS. Toto je 7 výborných produktů, které jemně kryjí, neucpávají póry a prozáří pleť

MÓDA KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI
Uložit Uložené

Tvá pleť, jen ještě lepší. Takto by se dal popsat efekt skin tints. Je to make-upový trend roku 2023, kterým dosáhneš lehčího až středního krytí a prozářené pleti. Ale neboj, zvládne víc než jen „no make-up“ make-up.

Skin tints (něco jako tónované hydratační krémy nebo BB krémy, ale ještě lehčí!) letos nabraly na popularitě. Do pozadí odstrčily krémové i pudrové make-upy, dokonce i o BB krémech je na sociálních sítích slyšet méně.

Doporučeno
Tváří se, že jsou cruelty-free, ale realita je jinde. Tyto kosmetické značky NEtestují na zvířatech Tváří se, že jsou cruelty-free, ale realita je jinde. Tyto kosmetické značky NEtestují na zvířatech 13. září 2023 v 11:00

Skin tints totiž mají velmi lehkou texturu, neucpávají póry, snadno se nanášejí a mají dostatek pigmentu na to, aby ti zakryly nedokonalosti a sjednotily barvu pleti. Na pokožce působí přirozeně a zářivě, a přestože mají trošku kratší výdrž, jsou ideální pro všední dny, kdy není čas na full glam. Když máš pocit, že ti klasický make-up dává příliš mnoho krytí (a vyžaduje příliš mnoho práce), sáhni po jedné z těchto jednodušších alternativ.

Neodolali jsme a museli jsme na seznam zařadit i značky, které neseženeš zrovna snadno. V některých případech si budeš muset připlatit nebo nakoupit ze zahraničních e-shopů s kosmetikou jako Cult Beauty, kde jsou ceny podobné těm na webech jednotlivých značek.

Maybelline Super Stay Up to 24H Skin Tint

Maybelline se podařilo spojit lehkost skin tintu s trvanlivostí běžného make-upu. Tento produkt má tekutou konzistenci podobnou séru, poskytuje jemné krytí a zářivý finiš. Obsahuje perleťové pigmenty, které odrážejí světlo a vytvářejí tím efekt vyhlazené pleti, která krásně přirozeně svítí. S jemnou vrstvou pudru ti vydrží celý den v práci či ve škole a nerozmazává se. 

Maybelline Super Stay Up to 24H Skin Tint
Zdroj: Maybelline

Musíme mu vytknout uzávěr s kapátkem, které rychle zašpiní láhev, pokud si nedáváš pozor. Ale od kosmetiky z drogerie neočekáváme bezvadný obal, ale hlavně výkon odpovídající ceně. A to v tomto případě vyšlo.

Cena: 347 korun v DM

Doporučeno
Zdarma tetuje ženy, které kvůli rakovině přišly o prsa. Pocit, že jsem někomu pomohla, je nejvíc, říká Tereza Pexová Zdarma tetuje ženy, které kvůli rakovině přišly o prsa. Pocit, že jsem někomu pomohla, je nejvíc, říká Tereza Pexová 31. srpna 2023 v 11:00

L’Oreal True Match Nude Plumping Tinted Skin Serum

Kapátko tohoto tónovaného séra není o nic lepší, ale zatím jen doufáme v obaly s klasickými pumpičkami. To je asi jediná věc, kterou můžeme tomuto produktu vytknout, protože jinak funguje skvěle. Široký výběr barev i podtónů znamená, že si téměř zaručeně přijdeš na své. 

Hyaluronic Tinted Serum L'Oréal
Zdroj: L'Oréal Paris

Má příjemnou konzistenci, která připomíná klasická hydratační séra, ale poměrně rychle zasychá. Doporučujeme aplikovat štětcem nebo prsty. Zasychá do sametového finiše, mírně září, ale neleskne se a mastná pleť ho jistě ocení.

Cena: 479 korun v DM

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse