Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
25. září 2023 14:35
Čas čtení 0:34
Tereza Šnajdrová

Nejlepší akce týdne: Do Prahy přijedou komici ALOK. Humornou formou se opřou do politiků i pinkwashingu

Nejlepší akce týdne: Do Prahy přijedou komici ALOK. Humornou formou se opřou do politiků i pinkwashingu
Zdroj: Fource/ALOK/propagační materiál
KULTURA ČESKO KULTURNÍ AKCE LGBTQ+ LIDÉ PÁRTY A AKCE PRAHA
Uložit Uložené

ALOK vystoupí ve středu 27. září v pražském Divadle U Hasičů. Přijdeš na jejich show?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

Divadlo U Hasičů se ve středu 27. září zbarví do duhových barev! Vystoupí v něm totiž ALOK, kteří do Česka přivezou svoji show Biology! A Comedy Show. V té se populární komici opřou do populistů a politiků, kteří využívají queer lidi k tomu, aby odvedli pozornost od reálných problémů, ale také do firem, které se dopouštějí pinkwashingu. 

Doporučeno
Obavy vystřídalo nadšení. Blink-182 do Česka přivezli nostalgii, neomalené vtípky i létající spermie Obavy vystřídalo nadšení. Blink-182 do Česka přivezli nostalgii, neomalené vtípky i létající spermie 20. září 2023 13:00

Žádnou vážnou show ale nečekej. ALOK jsou totiž především komici a problémy společnosti tak zaobalí do vtipné a humorné formy, pomocí které tě také naučí lásce, toleranci a pochopení. „Nenávist nikdy nikomu nepomohla, nikoho nevysvobodila,“ řekli ALOK v jednom z nedávných rozhovorů.

Na této show se zasměješ a třeba se i naučíš něčemu novému, tak si ji nenech ujít. Vstupenky koupíš na GoOutu za 590 korun a brány divadla se návštěvnictvu otevřou už ve 20:00 hodin. Potkáme se tam? 

Doporučeno
Doja Cat vydala propadák týdne: Sorry not sorry, ale jeden banger desku nezachrání Doja Cat vydala propadák týdne: Sorry not sorry, ale jeden banger desku nezachrání 22. září 2023 16:00
Domů
Sdílet
Diskuse