Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2023 7:30
Čas čtení 1:36
Tereza Patočková

VIDEO: Meghan Markle si uřízla trapas. „Umřel jsem na zvracení“, zní drsné reakce od haterů

VIDEO: Meghan Markle si uřízla trapas. „Umřel jsem na zvracení“, zní drsné reakce od haterů
Zdroj: Youtube/The Take
ZAJÍMAVOSTI MEGHAN MARKLE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Meghan se dostala do trapné situace a její hateři jí to od té chvíle dávají sežrat. Nejen ve Velké Británii je kvůli svému údajnému vlivu na prince kontroverzní postavou.

Meghan Markle se minulý týden na charitativní akci Kevina Costnera stala obětí spekulativně trapného incidentu, když natáhla ruku k mikrofonu a dáma, která jej držela, ji přešla a mikrofon jí nedala. Informoval o tom server Mirror.

Doporučeno
VIDEO: Reality show podle Squid Game má venku teaser, ze kterého tě bude mrazit VIDEO: Reality show podle Squid Game má venku teaser, ze kterého tě bude mrazit 26. září 2023 13:30

Kritici vévodkyně ze Sussexu to však nenechali jen tak a „umírají hrůzou“ z toho, že bývalá herečka z Montecita zdánlivě utrpěla trapný moment na nablýskané akci plné hvězd. Meghan se účastnila hvězdně obsazené akce se svým manželem princem Harrym, když se stal tento „incident“.


Charitativní akci pořádal herec Kevin Costner pod názvem One805 Live! a konala se pro první hosty na Kevinově novém pólo hřišti za 26 milionů dolarů v Santa Barbaře. Na akci se pár z královské rodiny dostal na pódium společně s Kevinem, a Meghan dokonce předala herci cenu. Nyní však ostražití fanoušci a fanynky, a hlavně také hejtři vévodkyně odhalili video, které ukazuje, jak Meghan zažívá na pódiu cringe moment.

Ostrá slova kvůli trapasu

Celý incident odhalila na Twitteru, který je nyní známý jako X, stránka, jež videoklip s Meghan na této události sdílela. Na videu je vidět, jak Meghan kráčí směrem k ženě, která jí jde naproti, načež vévodkyně sáhne po mikrofonu, jejž žena stále drží.

Doporučeno
VIDEO: Tohle je jen pro silné nátury. Američan spořádal 50 papriček stokrát pálivějších než jalapeños VIDEO: Tohle je jen pro silné nátury. Američan spořádal 50 papriček stokrát pálivějších než jalapeños 26. září 2023 16:26

Když Meghan natáhla ruku po mikrofonu, dáma se ho pevně držela. Několik chvil se jej drží obě zároveň, než Meghan pochopí, že jí mikrofon nedá, a své sevření pustí. Dáma s mikrofonem potom odchází kolem ní. Meghan se z této nepříjemné nehody poměrně rychle vzpamatovala a vypadala naprosto chladně.

Harry a Meghan při rozhovoru s Oprah.
Harry a Meghan při rozhovoru s Oprah. Zdroj: Getty Images


To však lidem nezabránilo, aby z trapného momentu dělali „velblouda“. Megan je kvůli svému údajnému vlivu na prince Harryho kontroverzní postavou a mnohými nenáviděnou ženou. Uživatelka Twitteru, která video sdílela, jej ostře komentovala: „Je celá šílená po pozornosti.“

Doporučeno
Sleduj první trailer na dokument o Harrym a Meghan Sleduj první trailer na dokument o Harrym a Meghan 1. prosince 2022 16:29


„Omg, naprostý second hand ebarassement a cringe. Je to hrozné,“ napsal jiný uživatel. Při opětovném sdílení videoklipu si pak přisadil další: „Umřel jsem na zvracení. Dvakrát.“ Odbornice na řeč těla Judi James analyzovala fotografie z akce, která se konala v pátek, a dle deníku uvedla, že princ Harry vypadal „nesvůj“. Poznamenala, že Harry vypadal „méně uvolněný a v prostředí celebrit také vypadal poněkud nepatřičně“, zatímco Meghan vypadala „suverénně jako vždy“.

Domů
Sdílet
Diskuse