Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2023 17:10
Čas čtení 0:47
Ondřej Jarůšek

Lil Wayne vtipně reaguje na svou voskovou figurínu. Vypadá ještě hůř než ta Rockova

Lil Wayne vtipně reaguje na svou voskovou figurínu. Vypadá ještě hůř než ta Rockova
Zdroj: Erika Goldring/Getty Images
ZAJÍMAVOSTI RAP
Uložit Uložené

Po fiasku s voskovou figurínou Dwayna Johnsona začala internetem znovu kolovat figurína Lil Wayna, která byla odhalena už loni. Slavný rapper svou podobiznu nyní okomentoval a jeho slova nebyla příliš lichotivá.

Lil Wayne se na sociální síti v pondělí distancoval od své voskové podobizny, kterou v roce 2022 představilo muzeum ve městě Pigeon Forge v Tennessee. „Omlouvám se, muzeum voskových figurín, ale tohle nejsem já! Ale snažili jste se a cením si té snahy,“ napsal rapper v pondělí na X (dříve Twitter).

Doporučeno
Dwayne Johnson reaguje na svou voskovou figurínu, které se všichni smějí. Chce, aby muzeum upravilo barvu pleti Dwayne Johnson reaguje na svou voskovou figurínu, které se všichni smějí. Chce, aby muzeum upravilo barvu pleti 24. října 2023 11:42

Dlouho na sebe nenechaly čekat ani reakce pobavených fanoušků. „Kdokoliv tuhle figurínu udělal, by měl být propuštěn,“ píše uživatel. Další zase podotýká, že vosková figurína spíše připomíná rappera YNW Mellyho než Lil Wayna. Jiní zase dodávají, že muzeum zmenšilo i rapperovu výšku a figurína vypadá jako trpaslík. 

Nepříliš podařená vosková figurína, která má slavného rappera připomínat, začala znovu kolovat po sociálních sítích poté, co se lidé na internetu vysmáli voskové figuríně Dwayna Johnsona. Ta podle fanoušků připomíná spíše Mr. Cleana z reklamy na čisticí prostředek nebo Vina Diesela.

Samotný Johnson svou figurínu na Instagramu okomentoval slovy, že jeho tým bude po muzeu požadovat nápravu. Vadí mu zejména příliš světlý odstín pokožky. Pařížské muzeum Grévin, kde je Rockova socha vystavena, přislíbilo, že podobiznu hollywoodského herce opraví.

Domů
Sdílet
Diskuse