Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
24. října 2023 11:42
Čas čtení 0:46
Ondřej Jarůšek

Dwayne Johnson reaguje na svou voskovou figurínu, které se všichni smějí. Chce, aby muzeum upravilo barvu pleti

Dwayne Johnson reaguje na svou voskovou figurínu, které se všichni smějí. Chce, aby muzeum upravilo barvu pleti
Zdroj: TASR/AP
FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložit Uložené

Nová vosková figurína Dwayna Johnsona vyvolala na internetu posměch. Exponátu v pařížském muzeu Grévin si všiml i samotný hollywoodský herec, který z výsledné práce nebyl vůbec nadšen.

Rockova vosková figurína má podle lidí na sociálních sítích k dokonalosti daleko. Kvůli světlejší pleti podobiznu slavného herce a wrestlera srovnávají například s Mr. Cleanem z reklamy na čisticí prostředek, Vinem Dieselem nebo rapperem Pitbullem. Samotný Dwayne Johnson se k figuríně vyjádřil na Instagramu.

Johnson na sítích sdílel krátký klip komika, který si z nové figuríny utahuje. „Opravdu mě to pobavilo,“ říká k žertům na svou podobiznu. Zároveň ale dodal, že bude po muzeu požadovat nápravy.

dwayne johnson the rock figurína
Zdroj: Marc Piasecki/Getty Images

„Můj tým se spojí s našimi přáteli v muzeu Grévin, abychom mohli ‚updatnout‘ moji voskovou figurínu o několik důležitých detailů a vylepšení – počínaje mou barvou kůže,“ naspal Johnson. „A příště, až budu v Paříži, se v muzeu osobně zastavím a dám si drink sám se sebou,“ dodal pobaveně.

Muzeum v tiskové zprávě uvedlo, že sochař Stéphane Barret se při tvorbě musel spoléhat na fotografie a videa, aby vytvořil dílo, které bude co nejvěrnější realitě. Oči slavného herce se musely třikrát předělávat a jen na tetováních strávili umělci 10 dní.

Doporučeno
V Africe kopal diamanty a policejní psi ho málem zabili. UFC bojovník šokoval svět i The Rocka svým neuvěřitelným příběhem V Africe kopal diamanty a policejní psi ho málem zabili. UFC bojovník šokoval svět i The Rocka svým neuvěřitelným příběhem 2. srpna 2023 14:00

Nakonec ale muzeum uznalo, že oprava bude nutná. „Dwayne Johnson má pravdu. Všimli jsme si toho a samozřejmě provedeme nápravu, co nejdříve to bude možné,“ uvedlo muzeum pro server Deadline.

Domů
Sdílet
Diskuse