Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je vytvořen v rámci mediální spolupráce se společností Aerofilms.
26. října 2023 18:00
Čas čtení 1:26

Máš poslední šanci zažít svou Swiftie night. The Eras Tour v kinech brzy končí

Máš poslední šanci zažít svou Swiftie night. The Eras Tour v kinech brzy končí
Zdroj: Aerofilms
KULTURA TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Nedostaneš se na koncert? Zažij atmosféru světového turné v kině.

Pravděpodobně tě neminulo šílenství, které se děje kolem Taylor Swift a jejího aktuálního turné THE ERAS TOUR. Už pár týdnů je TikTok plný videí ze světových koncertních hal. Teď se k nim přidala další, tentokrát z kinosálů. Návštěvníci českých kin se nechávají strhnout atmosférou a místo poklidného chroupání popcornu zpívají a tančí před plátnem největší hity této interpretky. Pokud to chceš zažít na vlastní kůži, máš poslední šanci.

Prožij všechny Swiftie éry za jeden večer

Koncertní film TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR vyvolává v kinech atmosféru, která se jen tak nevidí. Od prvního okamžiku fanoušci a fanynky v sále tleskají, zpívají společně s Taylor oblíbené písně a nemálo z nich se odváží i k tanci v uličkách.

Skoro tříhodinová třpytivá show tě provede všemi alby současné královny hudebního bussinesu, kdy je každá deska doprovázena speciálním kostýmem i scénou. Zažiješ pastelový blyštivý svět z alba Lover, piano porostlé mechem z Folklore éry nebo hadí kostým symbolizující desku Reputation. Koncertní film dává nejen českým Swifties možnost přiblížit se k Taylor Swift, jak se jim to v reálu jen stěží podaří.

@velusauriaa Mi sala la re vivio con Shake it off #theerastourfilm #taylorswift #peru #lima ♬ sonido original - Velu’s version 💌

Jestli jsi snímek v kinech zatím nestihl*a, máš možnost na něj zajít ještě dva víkendy. Poslední promítání je naplánované na 5. listopadu, a to v sítích Cinema City, Cinestar, Premiere Cinemas a Golden Apple.

Zbývající projekční dny snímku TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR

  • 3. týden: 26., 27., 28., 29. října 2023
  • 4. týden: 2., 3., 4., 5. listopadu 2023
Aerofilms, The Eras Tour, Taylor Swift
Zdroj: Aerofilms

Film láme rekordy

TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR v zámoří láme rekordy a aspiruje na nejvýdělečnější koncertní film v historii a nejzmiňovanější popkulturní událost tohoto roku. Výjimečná je i délka nasazení v kinech, která trvá čtyři prodloužené víkendy. Na programu je ještě od 26. do 29. října a poté od 2. do 5. listopadu. Kritiky nešetří chválou a nadšením, atmosféru mezi návštěvníky přirovnávají k reálnému koncertu. Téměř povinností je tematický outfit nebo vyměňování náramků přátelství.

TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR do českých kin distribuuje společnost Aerofilms od 13. října do 5. listopadu 2023. Kromě 2D formátu je k dispozici Dolby Atmos. Vstupenky jsou v prodeji.

Aerofilms, The Eras Tour, Taylor Swift
Zdroj: Aerofilms
Domů
Sdílet
Diskuse