Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2023 11:00
Čas čtení 2:39
Ondřej Jarůšek

Jen pro silné povahy! Zahraj si na Halloween těchto pět hororových her, stojí méně než 200 korun

Jen pro silné povahy! Zahraj si na Halloween těchto pět hororových her, stojí méně než 200 korun
Zdroj: Bandai Namco Entertainment/propagační materiál
TECH GAMING TIP NA HRY
Uložit Uložené

K Halloweenu neodmyslitelně patří strašidelná atmosféra, napětí a strach. Proto jsme pro tebe při příležitosti tohoto svátku připravili tipy na pět her ve slevě, které jsou na večerní hraní se zhasnutými světly jako stvořené.

Do dnešního výběru jsme zařadili pět her do 200 korun, které ti přinesou jak porci zábavy, tak i napětí. A nezáleží, zda hraješ na PlayStationu, Xboxu, Nintendu nebo na počítači. Tipy máme pro všechny, takže i ty si budeš moct vybrat tu svoji. Ale pospěš si, ať ti žádná ze slev neuteče!

Doporučeno
RECENZE: Spider-Man 2 je nejlepší marvelovka za poslední roky a komiksová nirvána na PlayStationu RECENZE: Spider-Man 2 je nejlepší marvelovka za poslední roky a komiksová nirvána na PlayStationu 16. října 2023 16:00

Resident Evil 7: Biohazard

Xbox (199 korun), Steam (196 korun), PlayStation (demo s první hodinou zdarma, plná hra za 211 korun)

resident evil
Zdroj: Capcom/propagační materiál

Začneme pěkně zostra, a sice jednou z nejděsivějších her (minimálně) poslední dekády. Resident Evil 7: Biohazard je bez debat tím nejstrašidelnějším dílem celé této letité série.

Hra nám představila nového hrdinu, Ethana Winterse, který se vydává na odlehlé sídlo na americkém venkově hledat svoji už tři roky nezvěstnou manželku. Co tam ale najde, je hrozivější než ta nejhorší noční můra. Žije tu totiž tak trochu nenormální rodinka Bakerových, která nezvané hosty nemá zrovna v lásce.

Čeká tě skutečně nervy drásající zážitek, a pokud sáhneš po verzi pro PS, ještě více zintenzivnit jej můžeš díky PlayStation VR headsetu. Ale pozor, je to vážně jen pro otrlé. 

Outlast: Trinity

PlayStation (185 korun), Steam (169 korun)

outlast
Zdroj: Red Barrels/propagační materiál

Máš-li pro strach uděláno, tak neváhej a sáhni po balíčku Outlast: Trinity, ve kterém za příjemnou cenu dostaneš oba díly této hororové série a k tomu rozšíření Whistleblower pro jedničku. A to se vyplatí.

Doporučeno
Škoda odpálila bombu. Nové futuristické superauto pro GT7 vyráží dech, jako první jsme ho vyzkoušeli Škoda odpálila bombu. Nové futuristické superauto pro GT7 vyráží dech, jako první jsme ho vyzkoušeli 25. dubna 2024 12:00

První díl plný lekaček tě zavede v kůži investigativního žurnalisty do prostorů psychiatrické léčebny, kterou obývají šílení pacienti s vražednými a sadistickými sklony. A personál na tom není o nic líp. Například zdejší doktor si libuje v mučení svých obětí a znetvořování jejich těl.

Dvojka z roku 2017 vychází z charakteristik prvního dílu, místy však míru nechutností a děsivých momentů posunula ještě o kousek dál. Za vyzdvihnutí stojí i celkové ozvučení, které je u hororových her vždy jedním z nejdůležitějších aspektů.

Oba díly série jsou velmi solidními hororovkami, takže pokud jsi fanouškem či fanynkou žánru, krok vedle zde rozhodně neuděláš.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse