Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. listopadu 2023 15:17
Čas čtení 1:04
Vojtěch Vanda

VIDEO: Muž ukázal na TikToku fosílii burgeru z McDonald's. Jeho podoba po letech šokuje

VIDEO: Muž ukázal na TikToku fosílii burgeru z McDonald's. Jeho podoba po letech šokuje
Zdroj: McDonald's/propagačný materiál
ZAJÍMAVOSTI MCDONALD’S SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) TIKTOK
Uložit Uložené

Pokud jsou něčím produkty z McDonald's proslulé, je to jejich výdrž. Ne tak čerstvost jídla samotného, která je sporná, ale spíše ta vizuální.

Nedávno se o tom přesvědčili lidé na TikToku. Na síti se totiž objevilo video z autoopravny v australském Brisbane. Autor videa uvedl, že při kontrole auta narazil na oblíbený produkt McDonald's, ze kterého se za několik let stal doslova kámen.

Tříletý McFosil

Když automechanik s burgerem zaklepal o plech auta, slyšel pouze tvrdý a zvonivý zvuk. Následně se tvrdost produktu rozhodl otestovat kladivem. Burger byl tvrdý a bylo třeba hned několik ran, aby se začal rozpadat. Až poté se alespoň trochu ukázalo jeho stáří, a to ve formě plísně. Tvrdé bylo jak maso, tak samotná houska, jejíž lámání prý znělo jako praskání sušenek.

@whats_the_issue Found this cheese burger in a spare wheel well at work , has to be atleast 1-3 years old , the burger is rock hard with out one bit of mould on it WTF it wasnt wven eaten by ants 🐜 😳 #fyp #fypシ #mcdonalds #mcdonaldsau #foryoupage ♬ original sound - Papi Cam

Mechanik, který video natočil, se jmenuje Cameron Holland a dle jeho úsudku se mohlo jednat o jídlo, které zůstalo zastrčené v kufru dvanáctileté Toyoty Camry rok až tři roky. „McDonald's si už nikdy neobjednám,“ uvedl pro news.com.au. Proč? Cheeseburger totiž vypadal, jako by jej připravili před dvěma dny.

Doporučeno
Zombies, kterým odpadá kůže i kusy masa. Drogová krize v USA se nadále vymyká kontrole Zombies, kterým odpadá kůže i kusy masa. Drogová krize v USA se nadále vymyká kontrole 25. října 2023 11:00

Video, které se šířilo sociální sítí a zhlédly ho více než tři miliony lidí, vzbudilo ohlasy zejména v komentářích. Lidé začali diskutovat o tom, co zákazníci a zákaznice McDonald's vlastně jedí. Na to muselo přirozeně reagovat tamní marketingové oddělení společnosti. Uvedlo, že je hrdé na to, že servíruje jen produkty vysoké kvality. McDonald's prý také přes 50 let podporuje lokální farmáře, cheeseburgery totiž obsahují stoprocentní australské hovězí a australské okurky.

Domů
Sdílet
Diskuse