Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2023 14:30
Čas čtení 0:49
Tereza Šnajdrová

V Praze zahrají Seafret. Vzduchem se bude linout láska i melancholie

V Praze zahrají Seafret. Vzduchem se bude linout láska i melancholie
Zdroj: Flickr/Mary Chang/volně k použití
KULTURA KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE POJĎ VEN!
Uložit Uložené

Přijď v neděli 12. listopadu do Lucerna Music Baru a odpluj na vlně britského indie rocku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

Pokud fandíš indie rocku, poklidným tónům a výbušným vokálům, pak pro tebe máme dobrou zprávu. Do Prahy se totiž vrací Seafret, britské duo, které si v roce 2016 podmanilo celý svět klipem k písni Oceans. Hlavní roli si v něm totiž zahrála herečka Maisie Williams, kterou mnozí znají především ze seriálu Hra o trůny. Tehdy byl tento snímek velmi populární a ke kapele tak přilákal mnoho nových fanoušků a fanynek. A i tenhle song teď uslyšíš live v Praze!

Doporučeno
Je to rave, tropický pop i poklidný folk. Crystal Fighters tě novou deskou vtáhnou do jiné dimenze Je to rave, tropický pop i poklidný folk. Crystal Fighters tě novou deskou vtáhnou do jiné dimenze 3. listopadu 2023 15:00

Duo vzniklo v roce 2011 a za tu dobu vydalo tři úspěšná alba. To poslední s názvem Wonderland vyšlo jen před pár měsíci a právě to Seafret přivezou do Prahy. Nemusíš se však bát, že by se na ty největší pecky nedostalo. Dle setlistů z nedávných koncertů lze vyčíst, že se britské duo na aktuálním turné zaměřuje nejen na novou desku, ale do repertoáru míchá i ty nejpopulárnější hity jako Atlantis, Give Me Something nebo právě Oceans.

Tohle bude prostě nádhera, tak si ji nenech ujít. Lucerna Music Bar se návštěvnictvu otevře ve 20:00 hodin a samotná show začne o hoďku později. Vstupenky ještě nejsou vyprodané a koupíš je na GoOutu za 573 korun. Tak co, potkáme se tam?

Domů
Sdílet
Diskuse