Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
30. listopadu 2023 10:03
Čas čtení 0:25
Vojtěch Vanda

Jeden Ed Sheeran Česku nestačí. Pro velký zájem přidali pořadatelé druhý koncert

Jeden Ed Sheeran Česku nestačí. Pro velký zájem přidali pořadatelé druhý koncert
Zdroj: Jerritt Clark/Getty Images for Amazon Music
HUDBA ČESKO ED SHEERAN
Uložit Uložené

Je to tak. Britský fenomén se v roce 2024 představí v Hradci Králové hned dvakrát, vstupenky na první koncert se totiž prodaly prakticky hned.

Koncert britského umělce a také držitele Řádu britského impéria proběhne i podruhé v královéhradeckém Parku 360. Naplánován je hned den po prvním vystoupení, tedy 28. července 2024. Speciálním hostem bude písničkář Calum Scott.

„Pro návštěvníky bude připraven pestrý doprovodný hudební i nehudební program už od dopoledních hodin, několik možností ubytování, skvělá gastronomie, ale i třeba kyvadlová doprava z centra Hradce Králové,“ uvedl k organizačním věcem ředitel Ameba Production Michal Thomes.

Doporučeno
Do Česka míří megastar Ed Sheeran. Vystoupí v červenci příštího roku, ale nebude to v Praze Do Česka míří megastar Ed Sheeran. Vystoupí v červenci příštího roku, ale nebude to v Praze 20. října 2023 9:02

Oficiální prodej vstupenek startuje v pondělí 4. prosince v sítích GoOut, Ticketportal a Eventim de. S prodejem vstupenek bude spuštěn i prodej ubytování a velkokapacitního parkování na oba koncerty. Bližší informace s detaily najdeš na webu chystaného eventu.

Rock for People, propagační materiál
Zdroj: Rock for People/propagační materiál
Domů
Sdílet
Diskuse