Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. října 2023 9:02
Čas čtení 0:55
Tereza Šnajdrová

Do Česka míří megastar Ed Sheeran. Vystoupí v červenci příštího roku, ale nebude to v Praze

Do Česka míří megastar Ed Sheeran. Vystoupí v červenci příštího roku, ale nebude to v Praze
Zdroj: Disney+/propagační materiál
KULTURA ČESKO ED SHEERAN KONCERTY KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE
Uložit Uložené

Koncert Eda Sheerana se uskuteční 27. července 2024 v Parku 360.

Když v roce 2019 vystoupil v pražských Letňanech, pořadatelé museli pro obrovský zájem odbavit hned dva koncerty. Ty pak navštívilo až 140 tisíc fanoušků a fanynek. Nyní se Ed Sheeran do Česka vrací, avšak tentokrát vystoupí v Parku 360 v Hradci Králové. Vstupenky půjdou do prodeje už 26. října v 10:00 hodin a jejich cena se bude pohybovat od 1 990 do 2 990 korun.

Doporučeno
Toto je pět nejlepších second handů v Praze: Koupíš v nich Chanel výběrovky i vintage kousky za kilo Toto je pět nejlepších second handů v Praze: Koupíš v nich Chanel výběrovky i vintage kousky za kilo 13. října 2023 6:00

Ed Sheeran je jedním z největších umělců současné doby. Jeho hity Shape of You, Perfect nebo Thinking Out Loud mají miliardy přehrání a jeho koncerty bývají vyprodány během pár hodin. Čtyřnásobný držitel Grammy do Česka přijede v rámci Mathematics tour, s níž v současné chvíli brázdí celý svět. A všude, kde vystupuje, se těší ohromnému zájmu. Tahle show je totiž megalomanská, propracovaná do posledního detailu a potěší jak tvoje uši, tak tvoje oči. 

Najít u nás areál, kam by se vešli všichni fanoušci a fanynky tohoto britského písničkáře s irskými kořeny, není jednoduché. I proto budeš muset dojet do Hradce Králové, kde najdeš Park 360, který každý rok hostí festival Rock for People. A právě i tahle show bude jako takový menší fesťáček. No nemůžeme se dočkat!

Opakujeme tedy. Koncert Eda Sheerana se uskuteční 27. července 2024 a vstupenky půjdou do prodeje ve čtvrtek 26. října, v 10:00 hodin. Koupíš je na Tickerportalu a GoOutu, a to za cenu 1 990 až 2 990 korun. Přijdeš?

Domů
Sdílet
Diskuse