Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. prosince 2023 19:16
Čas čtení 0:41
Barbora Fábryová

Haberovu novou vánoční píseň odmítli hrát v rádiu. Řekli mu, že je příliš americká

HUDBA
Uložit Uložené

Nechci zpívat rusky, žertuje Pavol Habera.

Lídr Teamu a dlouholetý porotce SuperStar si na instagramu postěžoval fanouškům, že rádia odmítají hrát jeho novou vánoční píseň Christmas Like it Used To Be. Tvrdí, že česká rádia ji nechtějí hrát, protože je příliš americká.

„Někdy je to velký vtip. Proč to sem píšu? Samozřejmě že tuhle novou vánoční nabízím i rádiím a před pár týdny jsme ji poslali šéfovi jednoho z největších soukromých rádií v Česku s dotazem, jestli si dovede představit, že by se hrála o Vánocích, a odpověď zněla, že je moc americká a že takové věci (Sinatrovy písničky) se v Česku moc nehrají,“ napsal na instagram.

Pavol Habera
Zdroj: TASR/Andrej Galica

Habera zároveň podotkl, že neví, zda je to dobrá, nebo špatná zpráva, protože Sinatru považuje za legendu. Zpěvák věří, že si píseň najde své fanoušky na internetu, a on se mezitím vydá hledat své americké kořeny.

Zároveň poslal vzkaz těm, kteří se ho ptají, proč je píseň v angličtině. „A pokud se někdo zeptá, jako minule, proč zpívám anglicky, když jsem Slovák, tady je odpověď: No protože nechci zpívat rusky!“ dodal.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavol Habera (@pavolhabera)

Domů
Sdílet
Diskuse