Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2023 12:41
Čas čtení 0:42
Tereza Šnajdrová

Bitka jako z filmu: Klokan na útěku nabombil policistovi, který se ho snažil odchytit

Bitka jako z filmu: Klokan na útěku nabombil policistovi, který se ho snažil odchytit
Zdroj: Unsplash/Vincent Böhme/volně k použití
ZAJÍMAVOSTI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Samička klokana využila nepozornosti ošetřovatelů a prchla během převozu do zoologické zahrady v kanadském Québecu.

Tak na tohle tóčo ošetřovatelé a strážníci pravděpodobně nezapomenou. Ve čtvrtek večer převáželi samičku klokana ze zoologické zahrady v Oshawě do nového domova v Québecu. Jenže klokanici se pravděpodobně nikam nechtělo, a tak během převozu utekla. Během odchytu pak nabančila pěstí do obličeje policistovi, který pomáhal s jejím zadržením.

Doporučeno
Světový šampionát v mulletech zná svého vítěze. Ano, čteš správně Světový šampionát v mulletech zná svého vítěze. Ano, čteš správně 6. prosince 2023 7:32

V pátek se na sociálních sítích objevilo video klokanice, která si vesele hopsá po silnicích v Oshawě. Na místo ihned přijeli strážníci a začali pracovat na odchytu tohoto vačnatce. Jeden z policistů chytil podle instrukcí klokanici za ocas, což se mu pořádně vymstilo. Samička mu za to napálila do obličeje.
 
„Je to něco, co si on i jeho kolegové budou pamatovat po zbytek kariéry,“ řekl tiskový mluvčí policie Chris Boileau. Klokanice byla po bitce vrácena do zoo v Oshawě, kde ji čeká několik dní odpočinku. „Necháme ji tu ještě chvíli. Odpočine si a my se ujistíme, že je v bezpečí,“ uvedl ošetřovatel Cameron Preyde.
 
Tak co myslíš, budou mít ošetřovatelé odvahu zkusit klokanici znovu převézt? Nebo teď kolem ní raději budou chodit po špičkách, aby ji znovu nenaštvali?

Domů
Sdílet
Diskuse