Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2023 7:32
Čas čtení 0:41
Anna Vondráková

Světový šampionát v mulletech zná svého vítěze. Ano, čteš správně

Světový šampionát v mulletech zná svého vítěze. Ano, čteš správně
Zdroj: Olympic Channel/Pásky z Nagana
ZAHRANIČÍ AUSTRÁLIE
Uložit Uložené

Soutěž se konala v Austrálii v městečku Kurri Kurri. Vítězem se stal britský armádní doktor Alistair Bush.

Vpředu byznys, vzadu párty? Populární styl účesu z osmdesátých a devadesátých let sice už před nějakou dobou vyšel z módy, to ale neznamená, že se jej někteří jedinci vzdali. V Austrálii za ty nejlepší dokonce udílí i speciální ceny.

Doporučeno
Letadlo s českými občany se zaseklo v Dubaji. Ti si nedobrovolně prodloužili pobyt v cizí zemi Letadlo s českými občany se zaseklo v Dubaji. Ti si nedobrovolně prodloužili pobyt v cizí zemi 5. prosince 2023 11:32

Akce začala v roce 2018 jako způsob, jak přilákat turisty do Kurri Kurri, města s pouhými šesti tisíci lidmi, a zabránit uzavření místní hospody Chelmsford Hotel. Od té doby prudce vzrostla na popularitě a účastnily se jí tisíce lidí.

Dr. Bush uvedl, že se jednalo o „dvouletý projekt“, který používal k získávání finančních prostředků a povědomí o charitativní organizaci Testicular Cancer UK. „Je to naprosto fantastické. Jsem z té zprávy nadšený, opravdu šťastný,“ cituje vítěze BBC.

Bush si svůj mullet začal pěstovat během pandemie v roce 2021, protože nemohl chodit ke kadeřníkovi. Rozhodl se, že si účes nechá kvůli práci v britské armádě. Zjistil, že „vojákům je převážně přes 20 let a mullety jim připadají legrační“, cituje The Guardian.

Domů
Sdílet
Diskuse