Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. prosince 2023 14:03
Čas čtení 0:40
Karolína Uličná

Rapper Kodak Black opět skončil za mřížemi: Našli ho spát za volantem s drogami

OSOBNOSTI RAP
Uložit Uložené

V minulosti mu udělil milost tehdejší prezident Donald Trump. Známý americký rapper má ale opět problémy se zákonem.

Kodak Black se opět dostal za mříže. Chytili ho poté, co policisté z floridské dálniční hlídky zpozorovali jeho černé SUV značky Bentley, jak blokuje cestu. Když policisté přijeli k autu, na sedadle řidiče viděli spát známého amerického rappera, přičemž okno u auta bylo do poloviny stažené. Z vozu byl cítit silný zápach konopí, informuje USA Today.

V jeho autě nakonec našli i průhlednou kapsu obsahující kokain. Podle TMZ si policista všiml i sklenice, která prý obsahovala alkoholický nápoj. Šestadvacetiletého rappera, jehož civilní jméno je Bill Kapri, převezli do okresního vězení na Floridě a obvinili z nelegálního držení drog a také z manipulace fyzických důkazů a z nepovoleného parkování vozidla.

Rapper měl v minulosti již několik problémů se zákonem. Před rokem mu v autě našli téměř 75 tisíc dolarů v hotovosti a 31 bílých tablet oxykodonu, se kterým měl obchodovat. V roce 2019 byl autor známé písničky Tunnel Vision odsouzen na 46 měsíců poté, co se přiznal k obviněním z držení zbraní. V lednu 2020 mu však Donald Trump udělil prezidentskou milost.

Kodak Black
Zdroj: Wikimedia Commons/Chrisallmeid/na voľné použitie
Domů
Sdílet
Diskuse