Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Tajné kódy na Netflix: Nevíš, na jaký film se podívat? Stačí zadat tyto kombinace

Pohádky, které nadchnou mladší ségru i tebe – 1477204

Grinch.
Grinch. Zdroj: Universal

Na Vánoce rozhodně nemůžeš vynechat pohádky! Najdeš je všechny na jednom místě, a to když do vyhledávání na Netflixu zadáš kód 1477204. Pokud jsi ty nebo tvůj Netflix buddy spíš fanouškem*fanynkou animáků, určitě nevynechejte Velkou vánoční jízdu, Skvělý trolí svátek, Vánoční koledu (verze muzikál) nebo novější verzi Grinche z roku 2018, která je oproti snímku z roku 2000 víc uhlazená a roztomilá, takže se jí nebudou bát ani nejmenší sledující.

Jestli je ale Grinch na tvoje buddies přece jen moc, najdeš tu i vánoční Ovečku Shaun.

Z hraných filmů pak můžeš vybírat mezi klasickým Grinchem, kterého tu ale bohužel nenajdeš s dabingem od Svěráka, snímkem Chlapec jménem Vánoce, kde ti Maggie Smith vysvětlí, jak vznikly Vánoce a kde se vzal Santa Claus, nebo dvěma díly toho nejvíc wholesome vánočního filmu, který na Vánoce najdeš – Vánoční kronika. Za zhlédnutí ale stojí i Clausovi. Z českých pohádek tu pak najdeš Peklo s princeznou, Čertí brko nebo Čertoviny.

Kde najdeš další vánoční klasiky?

Pokud si nejedeš zrovna Netflix, tak na HBO Max najdeš oba díly Sám doma, Vánoční záhadu, Vánoční pohádku a všechny díly Harryho Pottera. Na Disney+ pak mají Ukradené Vánoce, Vánoční koledu, Na Vánoce budu doma nebo třeba Smrtonosnou past.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse