Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
25. prosince 2023 16:08
Čas čtení 0:42
Anna Vondráková

Kate a William ukázali vánoční fotku svých dětí. Lidi nadchla princezna v džínách

Kate a William ukázali vánoční fotku svých dětí. Lidi nadchla princezna v džínách
Zdroj: TASR/AP/Andrew Milligan/Pool via AP
NEWS KRÁLOVSKÁ RODINA VÁNOCE
Uložit Uložené

Princ a princezna z Walesu na sociálních sítích zveřejnili novou fotografii svých dětí během oslav vánočních svátků.

„Všem přejeme krásné Vánoce, od naší rodiny až po tu vaši! W & C,“ doplnili černobílý příspěvek. Na fotografii sedí princezna Charlotte mezi svými bratry princem Georgem a princem Louisem na lavičce a má ruce zavěšené kolem jejich ramen. Snímek je součástí stejné série fotografií, která se objevila na oficiálním vánočním přání královské rodiny. Autorem fotografií je Josh Shinner z Yorkshiru.

„Charlotte vypadá v košili a džínách tak elegantně,“ chválí lidé mladou princeznu. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Princ a princezna se na Vánoce připojili ke králi a královně v Sandringhamu na tradiční královské slavnosti. Nechyběla ani procházka od domu ke kostelu svaté Máří Magdalény, uvádí web Sky News. Dům v Sandringham byl více než 160 let soukromým sídlem čtyř generací britských panovníků a nyní patří králi. Oslavy zde zahrnují přivítání lidí před kostelem a rodinný oběd s krocanem a různými přílohami.

Doporučeno
KVÍZ: Lití olova, pouštění lodiček či rozkrajování jablka. Jak dobře se vyznáš ve vánočních zvycích? KVÍZ: Lití olova, pouštění lodiček či rozkrajování jablka. Jak dobře se vyznáš ve vánočních zvycích? 24. prosince 2023 6:00

Druhé vánoční poselství krále Karla ve funkci panovníka bylo odvysíláno na Štědrý den v 15 hodin. Letos se nahrávalo v místnosti, která vede na balkon Buckinghamského paláce.

Domů
Sdílet
Diskuse