Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. ledna 2024 13:24
Čas čtení 1:06
Monika Růžičková

„Změnil jsem svůj život, abych její děti chránil.“ Bratr Angeliny Jolie promluvil o rozchodu své sestry s Pittem

„Změnil jsem svůj život, abych její děti chránil.“ Bratr Angeliny Jolie promluvil o rozchodu své sestry s Pittem
Zdroj: Getty Images/Jeffrey Mayer/WireImage
OSOBNOSTI ANGELINA JOLIE BRAD PITT FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Dvaapadesátiletý herec James Haven se rozpovídal o tom, jak svou sestru Angelinu Jolie a její děti podporoval, když se veřejně propíral rozchod herečky s Bradem Pittem.

V nedávné epizodě podcastu 90who10 se James svěřil, že děti své sestry upřednostňuje před kýmkoliv jiným. Když se ho moderátorka podcastu zeptala, jak svou sestru podporoval, když se její život po rozchodu s Pittem veřejně propíral, uvedl, že od základů změnil svůj život.

Doporučeno
„Jsi prvotřídní h*jzl,“ vzkazuje svému otci syn Angeliny Jolie a Brada Pitta „Jsi prvotřídní h*jzl,“ vzkazuje svému otci syn Angeliny Jolie a Brada Pitta 22. listopadu 2023 9:59

„Tam to všechno začalo, začalo to ochranou jí a jejích dětí – mých neteří a synovců. Svůj život jsem si nastavil tak, abych byl přítomen jakékoli situaci. Chci tu být pro ně nebo pro ni – ať už prochází čímkoli,“ nechal se slyšet. Zmínil také, že tyto ochranářské pudy má po své zesnulé matce Marcheline Bertrand.

Pitt a Jolie spolu žili v letech 2005 až 2016, od roku 2014 do roku 2019 byli manželé. Spolu mají dceru Shiloh a dvojčata Vivienne a Knoxe. Za vlastní přijal Pitt Maddoxe a Zaharu, které Jolie adoptovala, společně pak adoptovali Paxe Thiena.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 90WHO10 (@90who10)

James je především známý jako bratr Angeliny Jolie, ačkoliv měl pár filmových rolí. Nejvíce ho však zviditelnila účast na různých předávání cen, kam svou sestru často doprovázel. V roce 2000 způsobili malý skandál. Těsně poté, co Angelina vyhrála Oscara, si dali polibek na rty, což přišlo spoustě lidem zvláštní. Podle Angeliny se jednalo pouze o sourozeneckou lásku. 

Vztah Jolie a Pitta skončil v roce 2019. Pár, do té doby považovaný za ukázkový, si od té doby nemůže přijít na jméno a bojuje o to, kdo dostane do péče dosud nezletilé děti. V minulosti se spekulovalo mimo jiné o tom, že pár se měl často hádat a ze strany Brada mělo dojít ke škrcení a napadení dětí. Dokonce měl vztáhnout ruku i na Angelinu, tyto informace však nikdy nebyly potvrzeny. 

Doporučeno
Angelina Jolie byla na internetu obviněna ze lhaní v žalobě proti Bradu Pittovi, odborníci za tím vidí vzorec mizogynie Angelina Jolie byla na internetu obviněna ze lhaní v žalobě proti Bradu Pittovi, odborníci za tím vidí vzorec mizogynie 17. října 2022 17:33
Domů
Sdílet
Diskuse