Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. listopadu 2023 9:59
Čas čtení 1:05
Anna Koucká

„Jsi prvotřídní h*jzl,“ vzkazuje svému otci syn Angeliny Jolie a Brada Pitta

„Jsi prvotřídní h*jzl,“ vzkazuje svému otci syn Angeliny Jolie a Brada Pitta
Zdroj: Getty Images/Bob Riha, Jr.
OSOBNOSTI ANGELINA JOLIE BRAD PITT
Uložit Uložené

Syn Angeliny Jolie a Brada Pitta označil svého tátu za prvotřídního h*jzla a podlého člověka. Kvůli jeho výchovným metodám se prý čtyři nejmladší sourozenci třesou strachy.

Podle listu DailyMail nejstarší adoptivní syn herecké dvojice Pax Jollie-Pitt už v roce 2020 obvinil otce z toho, že mu ze života dělal peklo. Vztah Pitta a Jolie skončil v roce 2016, od té doby spolu herecká dvojice svádí ostrou právní bitvu.


„Můžeš sobě i světu namlouvat, co chceš, ale pravda jednou vyjde najevo. Takže všechno nejlepší ke Dni otců, ty zas*aně strašnej člověče,“ popřál Pittovi Pax na svých sociálních sítích.


Angelina Jolie adoptovala Paxe v roce 2007 ze sirotčince v Ho Či Minově Městě ve Vietnamu. Byly mu tři roky a jako novorozence ho odložila jeho biologická matka závislá na heroinu. Pitt ho formálně adoptoval následující rok. 


Čtyřmi nejmladšími dětmi, o nichž tvrdil, že se kvůli Pittovi třesou strachy, by měla být adoptivní dcera Zahara, které je nyní 18 let, a tři biologické děti páru – sedmnáctiletá Shiloh a patnáctiletá dvojčata Knox a Vivienne.

Doporučeno
Velkolepé finále Koruny začíná mrtvou princeznou. Nejočekávanější seriál konce roku vylíčil zdrcující smrt Diany Velkolepé finále Koruny začíná mrtvou princeznou. Nejočekávanější seriál konce roku vylíčil zdrcující smrt Diany 20. listopadu 2023 18:00

Jolie a Pitt se seznámili při natáčení filmu Pan a paní Smithovi v roce 2005, kdy byl Pitt ještě ženatý s Jennifer Aniston. V té době trvali na tom, že mezi nimi k ničemu nedošlo. Ale poté, co se objevila jejich společná fotografie na pláži v Keni spolu s dalším adoptivním synem Angeliny Maddoxem, Aniston podala žádost o rozvod.


Pohádkový románek se však v roce 2016 rozpadl a pár, kdysi známý jako „Brangelina“, se od té doby zmítá v ostrých hádkách. Pittovo chování k dětem bylo nejspíš i jedním z důvodů rozvodu. Hollywoodského herce kvůli údajnému incidentu napadení jeho syna Madoxxe vyšetřovala i losangeleská FBI. Jolie pak v roce 2021 pro Vogue uvedla, že Pitta opustila právě kvůli blahu své rodiny. Později exmanžela obvinila z emocionálního i fyzického týrání.

Domů
Sdílet
Diskuse