Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2024 22:01
Čas čtení 0:25
Ondřej Jarůšek

Vítězem Big Brothera se stal Standa. Z vily si odnáší 2,5 milionu korun

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

V sobotu večer vyvrcholila reality show Big Brother. Po napínavém finále si výhru z vily odnáší Standa.

Ve finále Big Brothera se rozhodovalo mezi pěti finalisty. O výhru ve výši dvou a půl milionu korun se v sobotu utkali Standa, Katrin, Barbara, František a Zoe. Z pětice během večera postupně odpadli František, Katrin a Barbara, finálový duel tak připadl na Zoe a Standu. Nejvíce hlasů nakonec získal Standa, který se tak stal vítězem celé reality show.

Doporučeno
Svůj klitoris jsem skutečně poznala až v pětadvaceti. Co stojí v cestě za orgasmem? Rozhodla jsem se to zjistit Svůj klitoris jsem skutečně poznala až v pětadvaceti. Co stojí v cestě za orgasmem? Rozhodla jsem se to zjistit 9. ledna 2024 8:00

Reality show Big Brother odstartovala na Voyo a TV Nova loni 13. listopadu, spolubydlící ve vile strávili celkem devět týdnů. Na začátku show bylo ve vile 16 soutěžících. O tom, kteří soutěžící musí vilu opustit, rozhodovali v průběhu show televizní diváci svým hlasováním, a to prostřednictvím aplikace Big Brother.

Domů
Sdílet
Diskuse