Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2024 6:00
Čas čtení 0:34
Magdalena Trajerová

Vývojáři posunuli vydání hry S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Na radioaktivní pecku si ještě chvíli počkáme

Vývojáři posunuli vydání hry S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Na radioaktivní pecku si ještě chvíli počkáme
Zdroj: GSC Game World
TECH STALKER 2
Uložit Uložené

Vydání očekávané survival hororové hry S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl posunuli vývojáři GSC Game World na 5. září 2024. Kvůli technickým nedokonalostem musí hra zůstat ještě chvíli „v troubě“.

Hra měla původně vyjít již na začátku tohoto roku, podle GSC Game World se ovšem v prosinci ukázalo, že času bude potřeba více. Společnost odhalila jednu z ukázek hry na loňském Gamescomu, kde si ji návštěvníci mohli i vyzkoušet zahrát. Ohlasy prozrazují, že hra povedeně navazuje na původní titul, rovněž ale potvrzují, že některé technické aspekty je třeba ještě doladit.

Doporučeno
Do Česka konečně přichází známá karetní hra. Sbíráš v ní slavné postavičky od Disneyho Do Česka konečně přichází známá karetní hra. Sbíráš v ní slavné postavičky od Disneyho 15. ledna 2024 13:35

Zpoždění vydání má z velké části na svědomí ruská invaze na Ukrajinu. Značná část společnosti se musela z Ukrajiny přestěhovat do Prahy, někteří členové studia pak nastoupili do ukrajinské armády. Mimo to vývojáři čelili i hackerským útokům a výhrůžkám, které vedly až k úniku testovací nahrávky.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl tě v roli cestovatele, stalkera, přenese do smrtící černobylské vyloučené zóny. O příběhu hry toho ještě není moc známo, ale ví se, že nebude nelineární a bude na tobě, jak rozhodneš o osudu Zóny.

Domů
Sdílet
Diskuse