Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. ledna 2024 11:11
Čas čtení 0:33
Vincenc Novák

Zendaya promluvila o Duně 3. Vrátí se v příštím pokračování?

Zendaya promluvila o Duně 3. Vrátí se v příštím pokračování?
Zdroj: Continental film
FILMY A SERIÁLY DUNA DUNA 2 ZENDAYA
Uložit Uložené

Do premiéry očekávaného filmu Duna 2 zbývá ještě několik týdnů. V Americe se již však spekuluje o jeho dalším pokračování. Představitelka Chani Zendaya v nedávném rozhovoru prohlásila, že je připravena se na novém filmu podílet.

Americká herečka a zpěvačka Zendaya v nedávném rozhovoru pro server Fandango připustila, že je připravena zopakovat si roli Chani v případném třetím pokračování úspěšného filmu Duna. Návrat před kameru pro ni podle jejích slov není žádnou překážkou. „Byla bych pro? Samozřejmě,“ uvedla. 

Doporučeno
„Duna: Část druhá bude akčnější a svalnatější,“ prozradil režisér Denis Villeneuve „Duna: Část druhá bude akčnější a svalnatější,“ prozradil režisér Denis Villeneuve 6. prosince 2023 15:27

Režisér filmu Denis Villeneuve již loni v prosinci prohlásil, že třetí pokračování Duny je jeho snem. Potvrdil také, že scénář k připravovanému dílu je již skoro hotov. 

Duna 2 je „mnohem lepší“

Film Duna 2 zamíří do amerických kin v březnu. Podle režiséra je druhé pokračování filmu „mnohem lepší“ než jeho originál z roku 2021. „Je v něm něco živějšího. (...) Je tam vztah k postavám. Snažil jsem se dosáhnout intenzity a kvality emocí, kterých jsem u první části nedosáhl,“ nechal se slyšet Villeneuve s tím, že se nemůže dočkat, až se o novinku podělí s fanoušky v kinech. 

Domů
Sdílet
Diskuse